İlk açıklamasını Türkçe yaptı

ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi John Bass, Başkent'e geldi. Bass, havaalanında Türkçe yaptığı açıklamada, "Sizlerden birçok şey öğrenmeyi dört gözle bekliyorum" diye konuştu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA -  ABD'nin yeni Ankara Büyükelçisi John Bass bugün Ankara'ya geldi. Havaalanındaki basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan John Bass, Türkçe olarak Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

ABD'nin yeni Ankara büyükelçisi John Bass Türkiye’ye geldi. Bass, Esenboğa Havalimanı’na gelişinde gazetecilere Türkçe olarak kısa bir açıklama yaptı.  Bass,  "Türkiye ve Amerika çok uzun yıllardır iyi dostlar ve stratejik ortaklar" dedi. John Bass, gazetecilere Türkçe olarak yaptığı kısa açıklamasında "Beni burada havaalanında karşıladığınız için çok teşekkürler. Her zaman basın mensuplarını çalışırken görmek beni memnun ediyor. Türkiye'yi birçok defa ziyaret ettim ve çok sevdim. Şimdi biz burada yaşayacağımız için çok mutluyum. Türkiye ve Amerika çok uzun yıllardır iyi dostlar ve stratejik ortaklar. Türkiye'de misafir olarak sizlerle konuşmayı ve sizlerden birçok şey öğrenmeyi dört gözle bekliyorum." diye konuştu. 

Bass açıklamasının ardından aracına binerek elçiliğe geçti.

Bu konularda ilginizi çekebilir