İş Bankası'ndan KOBİ'lere özel yeni yıl paketi

Türkiye İş Bankası, KOBİ'lere Özel Yeni Yıl Paketi'nde, 250 bin TL'ye kadar taksit ödemeli ticari kredi imkanı, ücretsiz çek karnesi ve Şirket Kredi Kartlarına Maxipuan kazanma fırsatı gibi avantajları bir arada sağlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İş Bankası açıklamasına göre, banka KOBİ'lere verdiği desteği yeni yıl öncesinde de sürdürüyor. KOBİ'lere Özel Yeni Yıl Paketi'nde, 250 bin TL'ye kadar taksit ödemeli ticari kredi imkanının yanı sıra ücretsiz çek karnesi, Şirket Kredi Kartlarına Maxipuan kazanma fırsatı gibi avantajlar bir arada sunuluyor. 

Kampanya kapsamında 3 aya kadar ödemesiz dönemli toplam 36 aya kadar vadeli azami 250 bin TL'ye kadar taksit ödemeli ticari kredi kullanma imkanı sunuluyor. Kredili Ticari Mevduat Hesabı (KTMH), Şirket Kredi Kartı ve POS ürünlerinden en az ikisini kullanan KOBİ'ler ise daha uygun faiz oranlarından kredi kullanabiliyor. 

İlk kez Şirket Kredi Kartı alan firmalar, kampanya dönemi içinde bu kartlar ile gerçekleştirecekleri 5 bin TL'lik harcamada 50 TL tutarında Maxipuan kazanıyor. Değerli kağıt bedeli hariç 10 yapraklı çek karnesi de kampanya kapsamında hediye ediliyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, KOBİ'lerin ihtiyaç ve isteklerini yerinde tespit ederek, onlara özgü çözümleri her zaman aynı heves ve istikrarla karşıladıklarını, tüccara, sanayiciye, her ölçekteki iş erbabına ekonomik konjonktürden bağımsız olarak kesintisiz destek vermeye 2015 yılında da devam edeceklerini vurguladı. 

Kampanya hakkında detaylı bilgiye İş Bankası şubelerinden ve "istekobi.com.tr/yeniyil" adresinden ulaşılabiliyor.