İş Bankası'ndan yüzde 0,95 faizle ihtiyaç kredisi

Finansman ihtiyacı duyan tüm ücretli çalışanlar, serbest meslek sahipleri ve emekliler aylık yüzde 0,95 faiz oranıyla 12 ay vade ve 5 bin liraya kadar kredi kullanabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye İş Bankası, ihtiyaç kredisine yönelik düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine aylık yüzde 0,95 faizle kredi kullanma fırsatı sunuyor. 

Bankadan yapılan açıklamaya göre, 3 Kasım'a kadar devam edecek kampanyayla finansman ihtiyacı duyan tüm ücretli çalışanlar, serbest meslek sahipleri ve emekliler aylık yüzde 0,95 faiz oranıyla 12 ay vade ve 5 bin liraya kadar kredi kullanma fırsatı buluyor. Ayrıca kampanyayla 50 bin liraya kadar ve 36 aya varan vadelerde kredi kullanma imkanı da veriliyor. 

İş Bankası ihtiyaç kredisine cep telefonundan mesaj göndererek başvurmak için "Nakit, TC kimlik no,  kredi tutarı, aylık gelir" bilgilerinin aralarında boşluk bırakılarak "4402"ye gönderilmesi yeterli oluyor.  

Bunun yanında kredi için İş Bankası Bankamatiklerinden de hızlı başvuru yapılabiliyor. Telefondan başvurmak isteyenler için ise "0850 724 0 724" telefon şubesinde müşteri temsilcileri hizmet veriyor. Ayrıca, "isbank.com.tr" üzerinden ve internet şubesinden de başvuru imkanı bulunuyor. 

İş Bankası'nın ihtiyaç kredisine yönelik kampanyasıyla ilgili detaylı bilgi, "isbank.com.tr", "0850 724 0 724" telefon şubesi ve bankanın tüm şubelerinden edinilebiliyor. 
  

Bu konularda ilginizi çekebilir