İş başvurusu kabul olana 5 bin TL maaş imkanı

Etstur, "İştebenimtatilim.com"dan yapacağı iş başvurusu kabul edilecek bir çifte tatil ve 5 bin TL maaş imkanı sağlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Etstur, "İştebenimtatilim.com" internet sitesinden yapacağı iş başvurusu kabul edilecek bir çifte, hem yıl boyunca tatil imkanı, hem de 5 bin TL maaş imkanı sağlayacak.

İş teklifi için seçilecek çiftten bu yıl boyunca beklenen tek şey ise seyahat deneyimlerini, destinasyon bilgilerini ve anılarını misafirlerle interaktif mecralar üzerinden paylaşmaları olacak.

İşe alınacak çift, yıl boyunca tek kuruş ödemeden Türkiye'yi ve dünyayı gezecek. Ayrıca 5 bin TL maaş alacak çiftin tüm sağlık harcamaları ve sosyal güvenceleri tur şirketi tarafından karşılanacak.

Etstur İnsan Kaynakları Müdürü Feyza Görgü, iş başvurusuyla ilgilenen adayların "www.istebenimtatilim.com" sitesine kendilerini tanıtan en az 60 en çok 120 saniyelik videolarını ve fotoğraflarını ekleyerek başvuru formlarını çift olarak doldurmaları gerektiğini söyledi.

Başvuruların 17 Mayısa kadar yapılacağını bildiren Görgü, "İnsan Kaynakları firması Adecco, en az lise mezunu adayların başvurularını inceleyerek uygun bulduklarını mülakata çağıracak. 1 Haziranda firma başvuruları 10 çifte yani 20 adaya indirerek Etstur ile paylaşacak" dedi.

Adayların 2-3 Haziranda web sitesinde tanıtılacağını belirten Görgü, şöyle konuştu:

"Seçilen çiftleri desteklemek isteyenler, adaylara oylarını vererek beğenilerini paylaşabilecekler. Misafirlerin vereceği bu oylar işe alınacak çiftin belirlenmesinde etkili olacak.

Etstur İşe Alım Kurulu da bu oyları göz önünde bulundurarak 1 asil 2 de yedek çifti seçecek. Asil çifte iş teklifinde bulunularak 15 Haziranda ilk tatiline çıkması sağlanacak."

Her ay toplam 5 bin TL maaş

İşe kabul edilecek çiftin, Etstur'un sunduğu bütün yurt içi, yurt dışı tatil paketlerinden yararlanabileceğini anlatan Görgü, şu bilgiyi verdi:

"İlk destinasyonu kendileri belirleyecek olan çift diğer rotaları, Etstur'un internet sitesine giren tatilseverlerin oylamalarını göz önünde bulundurarak da seçebilecek. Bununla birlikte, çiftin her türlü ulaşım, vize, konaklama, yeme içme ihtiyaçları Etstur tarafından karşılanacak ve her ay çiftimiz toplam 5 bin TL maaş alacak. Sağlık ve sosyal güvenceleri de Etstur tarafından sağlanacak.

Çalışmanın tanıtımı 10 Mayısa kadar ulusal TV kanallarından yapılacak. Gazetelerde başvuru koşullarını anlatan ilanlar yer alacak. www.istebenimtatilim.com sitesinden katılım koşulları öğrenilebilir, başvurular gerçekleştirilebilir."

Bu konularda ilginizi çekebilir