ÇİB, ABD pazarına giriş için ihracatçıları bilgilendirecek

Çelik İhracatçıları Birliği, dünyanın yakından takip ettiği ABD pazarı için ihracatçıları harekete geçiriyor. Birlik, 19 Nisan 2016 tarihinde “Amerika pazarına giriş” başlıklı bir eğitim düzenleyecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk çelik sektörü en önemli ihracat pazarlarından biri olan ABD’yi yakın takibe aldı. Firmaların bu pazarı yakından tanıması için atağa geçen Çelik İhracatçıları Birliği, Ekonomi Bakanlığı işbirliği ile 19 Nisan 2016 tarihinde “Amerika Pazarına Giriş” eğitimi düzenleyecek. Birlik, Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirilecek eğitim ile ABD ile genel ticaret ve çelik sektörü ticareti odağında ABD pazarı ile ilgilenen tüm ihracatçıları bilgilendirmeyi amaçlıyor. Başvurular için son tarih ise 8 Nisan 2016.

Kordsa Global CEO’su Cenk Alper, Greater Houston Partnership Avrupa ve Orta Doğu Yönetici Jeffrey H.D. Blair, American Institute for International Steel Başkanı John Foster, Arent Fox LLP Ortağı Matthew Nolan gibi “Amerika Pazarına Giriş” konusunda uzman Türk ve Amerikalı birçok önemli ismin yer alacağı ve tüm gün sürecek eğitimde, katılımcı firmalara Türkiye – ABD Ticari İlişkileri, Amerika’da Yatırım Olanakları, Finansal Çözümler ve Pazara Giriş ile ABD Çelik Pazarı ile ilgili bilgiler aktarılacak.