'Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İtibar İlişkisi' tartışılacak

Türkiye ve dünyadaki şirketler için en önemli politikalardan biri haline gelen "Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İtibar İlişkisi", 30 Mart'ta RepMan Forum'da masaya yatırılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

RepMan Araştırma Merkezi tarafından bu yıl altıncısının düzenleneceği "RepMan Forum"da Yerine koymadan tüketilen doğal kaynakların gelecek kuşakları ve doğanın sürdürülebilirliğini tehdit etmeye başladığı günümüzde, şirketlerin sürdürülebilirlik politikaları irdelenecek.

Forum, Prof. Dr. Haluk Gürgen’in "Yerel ve evrensel kültür kurum itibarını nasıl etkiliyor?" başlıklı konuşmasıyla başlayacak.

Ekolojik dönüşümü desteklemeyi "Buğday" hareketiyle başlatan Buğday Derneği kurucusu Victor Ananias'a atfen düzenlenecek RepMan Forum 2017'ye Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye İletişim Koordinatörü Faik Uyanık, Buğday Derneği Başkanı Güneşin Aydemir, Uluslararası Şeffaflık Derneği Başkanı Oya Özarslan ve Gazeteci-Yazar, M. Serdar Kuzuloğlu katılacak.

Gündem itibar ve sürdürebilirlik

Prof. Dr. Haluk Gürgen’in “Yerel ve evrensel kültür kurum itibarını nasıl etkiliyor?” başlıklı konuşmasıyla başlayacak olan Forum’da; Etik ve İtibar Derneği Genel Sekreteri Tayfun Zaman, RepMan İtibar Araştırmaları Merkezi Danışma Kurulu Üyeleri Salim Kadıbeşegil ve Nuran Aksu konuşmacı olarak yer alacak. RepMan Forum 2017'de ayrıca "Paydaşlar sürdürülebilirliğe nasıl bakıyor?" konusu üzerinde durulacak.

Forumda "Sivil toplum kuruluşlarının sürdürülebilirlik politikaları", "Dijital dünyada sürdürülebilirlik ve itibar" ve "İş dünyasının sürdürülebilirlik politikaları ve itibar" konuları tartışılacak; ZENNA Araştırma ve Danışmanlık tarafından yürütülen RepManCORE 2017 Araştırması'nın sonuçları paylaşılacak.

RepMan Forum 2017'nin kurumsal destekçisi Garanti Bankası; sponsorları ise BASF, Enerjisa ve Turkcell oldu.