İSMOD'da 110 bin dolarlık koltuk sergileyecek

27 Ocak - 01 Şubat 2015 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek İSMOB Fuarı’nda yer alacak olan MOBSAD, Hindistan’da bir sinema aktristi için hazırladığı 110 bin Dolar değerindeki kanepeyi de sergileyecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyanın en önemli 3 mobilya fuarından biri olan ve bölgenin en büyük fuarı olan İSMOB (İstanbul Mobilya Fuarı) 11. kez kapılarını açılıyor. 500 firmanın katılacağı fuar, İstanbul Yeşilköy’de bulunan CNR EXPO’da, 27 Ocak-01 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Türk mobilya sektörünü dünya mobilya pazarına yükseltmeyi hedefleyen MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 27 Ocak - 01 Şubat 2015 tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilecek İSMOB Fuarı’nda fuarın en pahalı ve akıllı mobilyalarını tanıtacak. 

8 yıldır fuara katılıyor

MOBSAD 8 yıldır yer aldığı fuara, bu sene 42 üyesiyle katılacak. MOBSAD fuarda,  5. Hall içerisinde uyguladığı tek salon içerisinde 10.000 m2’lik brüt alanla yer alacak.  Dünyada en büyük, Türkiye’de ise ilk tek kimlikli stant özelliğiyle ön plana çıkacak MOBSAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Küçük, fuar öncesinde şu açıklamalarda bulundu:

“5 kıtada 200’den fazla ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörü, ihracat rakamını geçtiğimiz yıl 2.2 milyar USD seviyelerine çıkardı. Bu yıl için öngörümüz 3 milyar USD. Bunun yaklaşık 3’te birinin de fuarla bağlantılı olarak gerçekleşmesini bekliyoruz.” 120 bin ziyaretçinin beklendiği İSMOB Fuarı’na bu yıl, Orta Doğu ve Yakın Doğu ülkelerinden, Avrupa, Rusya, Türki Cumhuriyetler, Balkanlar ve Kuzey Afrika'dan mobilya endüstrisinin önemli karar vericileri katılıyor.

110.000 dolarlık koltuk 

Fuar için MOBSAD’a üye olan firmalar sürprizler de hazırladı. MOBSAD üyelerinden Adnan Bostan Mobilya, Hindistan’da bir sinema aktristi için hazırladığı 110 bin Dolar değerindeki kanepeyi de sergileyecek. Şekil itibariyle birebir kraliçe tacı olarak tasarlanan kanepenin üzerinde 5 bine yakın swarovski taş ve 3 adet dev boyutlarda elmas kesim kristal bulunuyor. Aynı dantel, siyah kadife gibi kumaşlardan tasarlanan yatak odası takımı da, fuarın en dikkat çeken yatak odası takımlarından biri olacak. Yine geleneksel el sanatlarımızdan çiniciliğin hayat verdiği mobilyalar da görenleri hayrete düşürecek. Binlerce parça aynadan yapılan banyo dolabı da fuarın bir başka sürprizi. MOBSAD üyesi firmalardan Ambiance Mobilya’nın tasarladığı bilardo masası da fonksiyonelliğiyle dikkat çekecek. 9 bin TL değerindeki bu klasik masa, ister yemek masası istenirse de bilardo masası olarak kullanılabiliyor. MOBSAD’ın fuarla ilgili bir başka sürprizi de dijital koltuk. Şık tasarımıyla dikkat çeken deri koltuk, her şeyin tek tuşla yapılmasını sağlayacak şekilde tasarlandı. Koltuk keyfi yarıda kalmadan, televizyon kanalı değiştirilebilir, yemek saatleri programlanabilir ya da uyku saatleri düzenlenebilir. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir