İstanbul'da olaylı gece!

İstanbul'da dün gece korku dolu anlar yaşandı. Ataşehir'de iki grup arasında çocuk parkında çıkan silahlı çatışmada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Beylikdüzü'nde de bir sitede bulunan markete ses bombası atıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Ataşehir'de, bir parkta iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.  

Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet olduğu iddia edilen iki grup arasında, Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan Esatpaşa Çocuk Parkı'nda 00.30 sıralarında silahlı çatışma çıktı. 

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, yaptığı incelemede, Fevzi Çakmak Caddesi'nde park halindeki 34 EB 3872 plakalı otomobilde başından vurulmuş bir kişi buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, adının Volkan Sancar olduğu saptanan kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.  

3 yaralı hastaneye kaldırıldı

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği parkı ve caddeyi emniyet şeridine alıp, otomobilde ve çevrede inceleme yaptı. Olay yerine gelen Sancar'ın yakınlarını polis ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Yapılan incelemelerin ardından Sancar'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.  

Silahlı çatışmada yaralanan 3 kişi ise Özel Medical Park Hastanesi ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Soruşturma sürüyor

Hayatını kaybeden Volkan Sancar'ın ''gasp ve hırsızlık'' gibi suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu ve cezaevinden birkaç ay önce çıktığı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Beylikdüzü'nde markete ses bombası atıldı 

Dün gece Beylikdüzü'nde de Ataşehir'deki gibi korku dolu anlar yaşandı. Bir sitede bulunan markete ses bombası atıldı, markette küçük çaplı hasar meydana geldi.  

Edinilen bilgilere göre, Enver Adakan Caddesi'nde bulunan bir sitedeki marketin kapısına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, ses bombası atarak kaçtı. Patlama sonucu markette küçük çaplı hasar meydana geldi.  

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibi, marketin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. 

Reklam panosu direğine çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Eyüp'te meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Abdullah Ceylan (48) idaresindeki 41 PU 056 plakalı otomobil, Vatan Caddesi Anıt Mezar karşısında reklam panosu direğine çarptı.  

Kazada, araçta sıkışan sürücü ile arkadaşı Orhan Yavuz Yılmaz (54) yaralandı. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden kurtardı. 

Ambulansla Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan sürücü Ceylan, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yılmaz'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Görgü tanıkları, aracın aşırı hızlı olduğunu söyledi.  

Bu konularda ilginizi çekebilir