İstanbul'u lodos vurdu!

İstanbul'da akşam saatlerinden itibaren etkili olan lodos nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu.Kötü hava şartları nedeniyle tüm vapur seferleri iptal oldu. THY de fırtına nedeniyle 229 seferinin yapılamadığını açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Marmara Bölgesi için beklenen lodos geldi. Sabah saatlerinden itibaren İstanbul'da etkili olan lodos nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu. Olumsuz hava şartları İstanbul'da tüm vapur seferleri iptal edildi. Deniz ulaşımını felç eden lodos nedeniyle İDO ve BUDO seferleri de yapılamadı. THY de olumsuz hava koşulları nedeniyle tam 229 seferini iptal etti.

Beşiktaş'ta ağaç devrildi yol kapandı

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan lodos nedeniyle devrilen ağaç, Barbaros Bulvarı'nı trafiğe kapattı.

Sabah saatlerinden itibaren İstanbul genelinde etkili olan lodos nedeniyle, Barbaros Bulvarı Beşiktaş istikametinde yol kenarında bulunan ağaç devrildi. Devrilen ağaç yolu trafiğe kapattı; şans eseri yaralanan olmadı. 

Ağacın devrildiği bölgeye gelen polis ekipleri, trafiğin Levent istikametinde olan şeritten çift yönlü akmasını sağladı. Bölgeye gelen belediye ekipleri de elektrikli testerelerle devrilen ağacı parçalara ayırdı. Ekiplerin yaklaşık yarım saat süren çalışmalarının ardından kesilerek parçalara ayrılan ağaç yoldan kaldırıldı. Trafik ağacın kaldırılmasının ardından normale döndü.

THY tam 229 seferini iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), bugün ve yarın yapacağı 229 seferi "meteorolojik rapor doğrultusunda olumsuz hava koşulları beklendiği" gerekçesiyle iptal etti.
THY, iptal edilen iç ve dış seferleri internet sitesinden açıkladı. İptallerle ilgili yapılan açıklamada, "Meteorolojik raporlar ışığında, beklenen olumsuz hava durumunun Türk Hava Yolları'nın uçuşlarını aksatma olasılığına karşın gerekli tedbirler alınmaktadır" denildi.

İDO'nun iptal ettiği seferler şöyle:

07.00 Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot seferi
07.15 Yalova - Yenikapı Ferry Cat Tipi Hızlı Feribot seferi
07.30 Yenikapı - Bursa Hızlı Feribot seferi
07.30 Yenikapı - Bursa Hızlı Feribot seferi
07.30 Bursa - Yenikapı Hızlı Feribot seferi
08.00 Bursa - Armutlu - Yenikapı - Kadıköy Deniz Otobüsü seferi
08.15 Yenikapı - Yalova Ferry Cat Tipi Hızlı Feribot seferi
08.40 Kadıköy - Yenikapı - Bursa Deniz Otobüsü seferi
09.00 Bursa - Yenikapı - Kadıköy Deniz Otobüsü seferi
09.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü seferi

BUDO'nun iptal ettiği seferler ise şöyle:

08.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi 
08.30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi
09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi 
09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş) seferi 
10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi 
12.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi
13.45 tarihindeki İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi

Bu konularda ilginizi çekebilir