İşte Ankara'nın online alışveriş haritası

Kliksa, Ankara'nın online alışveriş haritasını açıkladı. Ankaralılar telefon, bilgisayar, elektrikli ev aletleri, anne-bebek, oyuncak ve oto aksesuarları kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa, Ankara'nın online alışveriş haritasını açıkladı. 

Kliksa.com verilerine göre, Ankaralılar telefon, bilgisayar, elektrikli ev aletleri, anne-bebek, oyuncak ve oto aksesuarları kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor. Ürün bazında ise akıllı telefon, televizyon, USB bellek, parfüm ve tablet bilgisayar en çok tercih edilen ürünler arasında yer aldı. 

Ankara'da online alışverişin büyük bölümü sırasıyla Çankaya, Yenimahalle, Keçiören, Etimesgut, Altındağ, Sincan, Mamak, Gölbaşı, Kazan, Çubuk ve Polatlı ilçelerinde gerçekleşiyor. 

Verilen bilgilere göre, Ankaralı kadınlar akıllı telefon, bebek bezi, televizyon, parfüm ve elektrikli süpürge satın alırken, yüzde 40'ı alışverişini tek çekimle, yüzde 60'ı ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor. 

Erkekler ise sırasıyla akıllı telefon, televizyon, USB bellek, oto lastiği ve tablet bilgisayar satın alıyor. Başkentli erkeklerin yüzde 42'si tek çekimi, yüzde 58'i taksitli alışverişi tercih ediyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir