Kar bu yollara geçit vermiyor

Yoğun kar ve tipi nedeniyle iç ve doğu bölgelerde birçok yol ulaşıma kapandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA - Kayseri-Pınarbaşı-Gürün-Darende, Kangal-Alacahan-Malatya, Mesudiye-Koyulhisar, Ulaş-Kangal-Gürün, Tosya-İskilip, Şarkışla-Kaynar-Pınarbaşı,Pınarbaşı-K.Maraş, Direkli-Bedirli-Hanlı ve Kangal-Divriği-Arapgir, Doğubeyazıt-Çaldıran-Muradiye, Eruh-Şırnak, Hakkari-Çığlı, Şavşat-Ardahan, Çat-Karlıova-Bingöl, Karayazı-Elmalıdere-Tutak yolları kar ve tipi nedeniyle, Horasan-Eleşkirt yolu çığ nedeniyle ulaşıma kapalı.
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Kayseri-Pınarbaşı-Gürün-Darende, Kangal-Alacahan-Malatya, Mesudiye-Koyulhisar, Ulaş-Kangal-Gürün, Tosya-İskilip, Şarkışla-Kaynar-Pınarbaşı,Pınarbaşı-K.Maraş, Direkli-Bedirli-Hanlı ve Kangal-Divriği-Arapgir yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı.
Horasan-Eleşkirt yolu çığ nedeniyle, Doğubeyazıt-Çaldıran-Muradiye, Eruh-Şırnak, Hakkari-Çığlı, Şavşat-Ardahan, Çat-Karlıova-Bingöl, Karayazı-Elmalıdere-Tutak yolları kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı.
Bulancak-Keşap yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle 2-15 Mart 2012 tarihleri arasında her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.
Şanlıurfa-Diyarbakır yolunun 7-9. kilometreleri arasındaki (Talaytepe ile 500 Evler Kavşağı) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
Korkuteli-Antalya yolunun 8-10. kilometreleri arasında istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle 28 Şubat 2012 tarihinden itibaren 15 gün süreyle yol trafiğe kapatılacak olup, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.
Ardeşen-Arhavi yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle 2-15 Mart 2012 tarihleri arasında her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.
Sürmene-Rize yolunun muhtelif kesimlerinde ÇEDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan refüj aydınlatma çalışmaları nedeniyle 2-15 Mart 2012 tarihleri arasında her iki şeritte daraltma yapılacağından ulaşım kontrollü olarak sağlanacak.
Trabzon-Rize yolunun 55-56. kilometreleri arasındaki (Liman Kavşağı Mevkii) Çömlekçi Tüneli Rize istikameti çıkışında yapılacak olan orta refüj peyzaj çalışmaları nedeniyle 6 Mart 2012 tarihi 08.00 saati itibariyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.
Artvin-Şavşat yolu üzerindeki baraj inşaatı nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım bekleyen araçlar için aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.
Korkuteli-Antalya yolunun 16-19. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Muğla-Kale yolunun 24-42. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15. kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi köyü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba, perşembe ve cumartesi günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14. kilometreleri arasında (Saldabeli Geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen Baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.
Bu konularda ilginizi çekebilir
kar