Karmod 23 ülkede 38 şantiye projesi gerçekleştirdi

Karmod Prefabrik, bu yılın ilk 6 ayında 23 ülkede 38 işçi şantiyesi yaptı. Gerçekleştirilen projelerde Türkmenistan, Kazakistan, Kuveyt, Nijerya ve Dijbouti önde gelen ülkeler arasında yer aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Prefabrik ve konteyner yapı sistemiyle kullanıma hazır işçi şantiye yapıları üreten Karmod Prefabrik, yılın ilk yarısında 23 ülkede 38 işçi şantiye yaptığını bildirdi. 

Karmod Prefabrik açıklamasına göre şirket, bu yılın ilk 6 ayında 23 ülkede 38 işçi şantiyesi yaptı. Gerçekleştirilen projelerde Türkmenistan, Kazakistan, Kuveyt, Nijerya ve Dijbouti önde gelen ülkeler arasında yer alırken, şirketin proje gerçekleştirdiği ülkeler arasında İngiltere, Fransa, Yunanistan ve Belçika gibi Avrupa ülkeleri de bulunuyor. 

Şirket bu dönemde yurt dışında gerçekleştirdiği projelerden 15'i prefabrik, 23 tanesi ise konteyner sistemiyle yapıldı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, yeni geliştirdikleri tamamen demonte üretimli yeni nesil konteynere yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da kısa sürede büyük talep oluştuğunu bildirdi.  

Bu ürünlerinin nakliye avantajı ve kurulum kolaylığının tercih edilmelerinde en önemli etken olduğunu belirten Durmaz, şunları kaydetti: 

"5 ayrı noktada tolu konut projelerimiz devam ediyor"

"Bugüne kadar ihracat gerçekleştirdiğimiz ülke sayısı 80'e yaklaştı. En büyük amacımız bu ülkelerle bir kez değil, sürekli çalışabilmek. Planlamalarımızı bu hedefe göre oluşturuyoruz. Yönetim ofisi, teknik ofis, yemekhane, yatakhane, sosyal alanlar ve wc duş üniteleri gibi işçi şantiye kompleksini oluşturan tüm yapıları demonte üretim sonrası kullanıma hazır teslim ediyoruz. Büyük inşaat projelerinden maden ocaklarına, petrol rafinerilerinden doğalgaz dağıtım merkezlerine bir çok projenin yaşam alanlarının yapımını gerçekleştiriyoruz. Prefabrik toplu konutta da önemli projelere imza attık. Özellikle Irak'ta geçtiğimiz yıl yapımını gerçekleştirdikleri ilk konutlardan sonra 5 ayrı noktada projelerimiz devam ediyor." 

Bu konularda ilginizi çekebilir