'Kendi cenazemiz gibi ilgilendik'

Sırbistan taraftarlarına ve Kızılyıldız takımına başsağlığı dileğinde bulunan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Albayrak, İvkoviç'in cenaze işlemleriyle bizzat ilgilendi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız Telekom basketbol takımları arasında dün akşam oynanan maçtan önce çıkan olaylarda, Sırp taraftar Marko Ivkovic'in cenazesinin kaldırıldığı Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gelerek yetkililerden bilgi aldı. Albayrak, basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Sırbistan taraftarlarına ve Kızılyıldız takımına başsağlığı dileğinde bulunan Albayrak, "25 yaşında gencecik bir insan hayatını kaybetti. Kızılyıldız kulübüne ve ülkesine başsağlığı diliyorum. Bizim taraftarlarımız olaya hiç karışmadı. Bunun sevincini yaşıyorum. Sabahtan bu yana Kızılyıldız kulübünden kimse olmamasına rağmen kendi cenazemiz gibi bu cenazeyi takip ettik, hazırladık. Akşam saat 18.30 uçağıyla Sırbıstan’a gönderilecek. Kızılyıldız taraftarlarına, kulübüne başsağlığı diliyorum. Böyle bir olayın olması bizim ülkemizi de üzmüştür. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı." dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir