Çelik devi Türkiye'ye geldi

Ülkemizde distribütör olarak faaliyetlerini sürdüren ThyssenKrupp Materials International, şimdi 'ThyssenKrupp Materials' adıyla Türkiye pazarına giriş yaptı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Paslanmaz çelik ürünler, endüstriyel malzemeler ve ham maddelerin dağıtımı ile lojistik hizmetlerinde 40 ülkede 500 şubesiyle hizmet veren ThyssenKrupp Materials International, 'ThyssenKrupp Materials Turkey' adıyla ülkemizde faaliyet göstermeye başladı. 

Çelik devi, gerçekleştirdiği bu hamle ile birçok sektöre paslanmaz çelik ürünlerin tedarik edilmesi ve servis hizmetlerinin verilmesi konusunda hizmetlerini yeni hedeflerle sürdürecek. Dünya genelinde 30 bin çalışanı bulunan ThyssenKrupp Materials International, cirosunu 13.7 milyar Euro şeklinde açıklarken, 2014 yılı cirosu 55 milyon Euro olarak belirtilen ThyssenKrupp Materials Turkey de cirosunu 3 yıl içinde iki katına çıkarmanın hesaplarını yapıyor. 

Yıllık 27 bin ton ürün satışı

ThyssenKrupp Materials Turkey, ihtiyaca göre levha ya da rulo halindeki malzemelere mevcut servis merkezinde ilave yüzey işlemleri de uygulayarak her sektöre uygun çözümler üretiyor. Yıllık 27 bin ton ürün satışı gerçekleştiren kuruluş, yakın gelecekte tüm sanayi kollarının ihtiyaç duyduğu alüminyum, karbon çelik ve endüstriyel plastikler gibi diğer ürün gruplarında da müşterilerine özel çözümler sunacak bir “Malzeme Tedarik Merkezi” oluşturmayı da hedefliyor.

Hızlı teslimatıyla ön plana çıkıyor

Dünyanın birçok ülkesindeki şubeleri ile ThyssenKrupp Materials International’ın küresel gücünü kullanan kuruluşun, geniş ürün ve hizmet çeşitliliği hemen her türlü malzemeyi kapsıyor. ThyssenKrupp Materials International’ın Almanya’daki tesislerinde bulunan stoklarında 150 bin farklı ürün yer alıyor. İleri seviyede gelişmiş depo, lojistik ve bilgi lojistiği sistemleri; tüm şubelerin mümkün olan en düşük stok seviyeleri ile müşterilerine en hızlı teslimat hizmetini vermelerini sağlıyor. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir