İzmir İtalyan Ticaret Odası’ndan tarım fuarına davet

Dünyanın önde gelen tarım fuarları arasında yer alan International Livestock Exhibitions Uluslararası Zootekni Fuarı’nın Türkiye katılım organizasyonunu yapan İzmir İtalyan Ticaret Odası, fuara katılmak isteyen firmalara her türlü desteği de sağlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR (DÜNYA) - 28-31 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan fuarın tanıtım toplantısı İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. İzmir Tarım, Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Güldal ile birlikte sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı toplantıda Cremona Fiere Proje Müdürü Massimo De Bellis ve Basın Ofisi Yöneticisi Paolo Bodini, fuarın tanıtımını yaptı.

İtalya’nın kuzeyinde tarımsal üretimin merkezinde yer alan Cremona’da her yıl yapılan Fuarın alanında çok etkin olduğunu ifade eden Cremona Fiere Proje Müdürü Massimo De Bellis, geçen yıl fuara 848 firmanın katıldığını ve 61 bin 537 kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Fuara 20 ülkeden 3 bin 700 yabancı ziyaretçinin de geldiğini anlatan Bellis, “Geçen yıl fuara katılanların yüzde 97’si bu yıl da katılım yapacak. Geçen yıl fuarda 53 adet konferans ve seminer de yapıldı. Fuarımız başta İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerinin yakından takip ettiği bir fuar. Açık ve kapalı yaklaşık 140 bin metrekare alanda gerçekleştiriliyor. Türkiye’den de birçok firmanın katıldığı Fuara, bu yılda tarım sektöründe uzman olan ve büyümek isteyen firmaları davet ediyoruz” dedi.

Toplantıya katılan konuklar Fuar ile ilgili detaylı bilgi alırken, İzmir İtalyan Ticaret Odası Genel Sekreteri Eren Alpar da milli katılım organizasyonunu üstlendiklerin Fuara katılmak isteyen firmalara her türlü desteği vereceklerini söyledi.