Milled, 2016 yılından itibaren yüzde 50 büyümek istiyor

Şirket müdürü Yunus Tutan, firmalarının şuanda yurt içinde çalışmalar sürdürdüğünü ifade ederek pazarlama ekipleri ile faaliyetlerini yürüttüklerini belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İkbal FİDAN

KAYSERİ - Türkiye geneli Led servis hizmeti sağlayan Milled, 2016 yılından itibaren yüzde 50 oranında büyümek istiyor. Firma ilerleyen dönemde ihracat yapmayı da istiyor.

Led sektörünün önemine değinen şirket müdürü Yunus Tutan, dünyada harcanan elektriğin büyük bir bölümünün aydınlatma için kullanıldığını hatırlatarak, aydınlatma alanının tamamında enerji tasarrufu sağlandığı takdirde, enerji maliyetlerinin daha tasarruflu hale geleceğini vurguladı.

Kayseri'de faaliyet gösteren Mavi ay Enerji Şirketi'nin domestik market talep disiplini çerçevesinde çalıştığına dikkat çeken Tutan, "Ana ürün gurubumuzu led  tabanlı armatür ürün segmenti bazında belirledik. Bu misyon ekseninde son kullanıcıların doğru ve güvenilir ürüne ulaşmalarını sağladık. Sektörün ürün yelpazesi içinde yer alan led panel – downlıght-spot-wall washer-projektor-tube-lineer led line-flexıble led strip gibi ürünleri kalite ve verimlilik hedefleri doğrultusunda müşterilerimiz için tedarik etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

 AR-GE  çalışmaları hakkında bilgiler veren Tutan; "Firmamız tarafımızdan tedarik edilen ürünlerimizin AR-GE ve ürün geliştirme platformları tedarik kaynaklarımızın lokasyonlarında  gerçekleşmektedir.  Ancak bahis konusu süreç yönetimine firma olarak mühendislik katma değerli yapıda destekler tarafımızdan direk  verilmektedir.  Bu yapı inovatik ve creative modullerle sistem içerisinde interaktif olarak sinerjik bir yapı dinamiği ile tanımlanmıştır.'' dedi. 

Firmalarının şuanda yurt içinde çalışmalar sürdürdüğünü ifade eden Tutan, pazarlama ekipleri ile faaliyetlerini yürüttüklerini belirtti. Tutan uzun vadeli hedeflerinin içinde ihracat yapmak olduğunu da sözlerine ekledi.