Panorama Evleri ikinci kısım projesinin temeli atıldı

Ulu Grup, 2017 yılında başlayıp 2018 sonunda tamamlamayı planladıkları 9 blok ve 159 daireden oluşan lüks konutların temelini attı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Altyapı ve konut projeleriyle tanınan Ulu Grup'un "Aidatsız Site" kampanyasıyla başlattığı lüks Panorama Evleri'nin ikinci kısım inşaat temeli atıldı.

Ulu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ulu yaptığı açıklamada, 2017 yılında başlayıp 2018 sonunda tamamlamayı planladıkları 9 blok ve 159 daireden oluşan lüks konutların temelini attıklarını belirtti.

Antalyalıların ve Panorama Evleri'nden konut alan müşterilerinin güvenini tazelediklerini ifade eden Ulu, şunları kaydetti: "Ulu Grup tarafından Masadağı'nda inşa edilen Panaroma Evleri 2 projesi erken başladı. 9 Blok 159 daireden oluşan, 3+1, 4+1 ve 5+1 ünite tiplerinin bulunduğu projede, 10 bin metrekare özel tasarım peyzaj, 500 metrekare kaydıraklı yüzme havuzu, çocuk havuzu, kapalı-açık otoparkı, fitnes ve sauna, çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor alanları ve kafeterya bulunuyor."

Panorama Evleri 2'nin Kundu'dan, Konyaaltı sahillerine kadar 180 derecelik Antalya manzarasına sahip olduğunu ifade eden Ulu "Bize ve projelerimize güvenenlere, daire alan müşterilerimize sonsuz teşekkür ederiz. Estetik, konfor, kalite, sosyal alan, konum, manzara, küçükten büyüğe herkesin mutlu ve huzurlu yaşayacağı bir site vadettik" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir