Kitapseverler 'sosyal ağ' ile biraraya geliyor

Mobil kütüphane Kitap Dostum uygulaması ile kitaba ve kitap okumaya yönelik farkındalığın artırılması amaçlanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kitapseverlerin bir araya gelerek sosyalleşebileceği, kitaplarla ilgili paylaşımlar yapabileceği, kargo ücreti ödemeden sınırsız kitap takası yapabileceği ve kendi dijital kütüphanelerini oluşturabileceği kitap odaklı sosyal ağ Kitap Dostum uygulaması İOS ve Android marketlerde yayınlandı.

Kitap paylaşımını ve okuma oranını artırmayı hedefleyen uygulama üzerinden kitap, yazar ve yayınevi beğenilerine göre kitap ve arkadaş önerileri alarak 280 binden fazla kitap hakkında yorum ve oylama yapılabiliyor. Ayrıca üyelik zorunluluğu olmadan 'Ücretsiz Kitap Asistanı' ile almak istedikleri bir kitabı 280 binden fazla kitap datası arasından anında sorgulayabiliyor, yorum ve puanlamalara erişebiliyor ve istediği kitabın hangi kullanıcılarda mevcut olduğunu görebiliyorlar.

Sınırsız sayıda kitap okunabiliyor

Kitapseverler, uygulama üzerinden dijital kütüphanelerini oluşturarak ister Kitap Dostum kütüphanesinden, ister kullanıcılar arasında hiçbir ücret ödemeden kitap takası yapma fırsatını yakalıyor. Kitap dostları, Kitap Dostum uygulaması üzerinden bir kitap aracılığıyla hiçbir ücret ödemeden sınırsız sayıda kitap okuyabilir.

Kitapseverler uygulamada, kendi adlarına açabildikleri profil hesapları altında, geçmişten günümüze kadar okudukları, kitap öneri sistemi aracılığıyla okumak istedikleri ve takas edebilecekleri kitapları kaydedederek, kitapları oylayıp, yorum yazabiliyorlar.  Zaman tüneli üzerinden de kitaplarla ilgili paylaşım yapıp, diğer kullanıcıların paylaşımlarını takip edebiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir