Kuveyt Türk'ten araç sahibi olmak isteyenlere destek

Banka, sıfır araç sahibi olmak isteyenlere, kaskosunu Kuveyt Türk üzerinden gerçekleştirerek 24 ay vadeli 0,96 ve 48 ay vadeli 0,99 kar oranıyla finansman desteği sağlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Kuveyt Türk, düşük kar oranlı finansman desteğiyle araba sahibi olmak isteyenlere destek oluyor. 

Kuveyt Türk açıklamasına göre banka, ekim sonuna kadar devam edecek düşük kar oranlı araç finansman desteğiyle sıfır araç sahibi olmak isteyenlere, kaskosunu Kuveyt Türk üzerinden gerçekleştirerek 24 ay vadeli 0,96 ve 48 ay vadeli 0,99 kar oranıyla finansman desteği sağlıyor. 

Bunun yanı sıra banka, yüzde 30'dan başlayan peşinat oranlarıyla 5 yaşa kadar ikinci el araç satın almak isteyenler için de avantajlar sunuyor. Banka, kaskosunu Kuveyt Türk nezdinde gerçekleştiren ve ikinci el araç sahibi olmak isteyenlere bu kampanya dahilinde 24 ay vadede 0,99, 48 ay vadede ise 1,02 kar oranıyla finansman desteği veriyor. 

Kuveyt Türk, internet sitesinde verdiği hesaplama tablosuyla müşterilerine en uygun kar oranlarını inceleme ve taksit planlarıyla geri ödemelerini hesaplama imkanı sağlıyor. Ürün ve hizmetlerle ilgili her türlü soru ve detaylı bilgiye ise en yakın Kuveyt Türk şubesinden ya da "444 0 123 / 0850 251 0 123" numaralı Kuveyt Türk Çağrı Merkezi'nden ulaşılabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir