Maliye Bakanı Şimşek, Davos'ta "retweet" listesinde

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dünya Ekonomik Forumu'na katılanlar arasında, sosyal medya üzerinden retweeet yoluyla görüşleri en fazla paylaşılan 4. kişi oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu (WEF) toplantılarında, sosyal medya üzerinden retweeet yoluyla görüşleri en çok paylaşılanlar listesinde 4. sırada yer aldı.

İsviçre'nin Davos kasabasında devam eden Dünya Ekonomik Forumu toplantılarının son gününde, Davos Kongre Merkezi'ndeki dev ekranda, sosyal medya üzerinden retweeet yoluyla görüşleri en fazla paylaşılanların listesi gösterildi. 

Şimşek, son 4 saat içinde petrol fiyatları, dünyada bu yılki en büyük küresel riskler ve Avrupa Merkez Bankası hakkında attığı tweetlerin 124 defa retweetlenmesiyle listede kendisine üst sıralarda yer buldu. Şimşek'in, 4. sırada yer aldığı listenin başında ise Malezya Başbakanı Dato' Sri Najib Tun Abdul Razak bulunuyor. 

Son 4 saat içinde sosyal medyada en aktif Davos katılımcıları listesinde ise Ekonomist dergisinin editörlerinden Matthew Bishop birinci sırada, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ise ikinci sırada yer aldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir