MAN Türkiye, çalışanlarını ödüllendirdi

MNPS sistemini başarıyla uygulayan MAN Türkiye A.Ş, çalışanları ödüllendirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - MAN Ticari Araçlar tarafından tüm dünyadaki işletmelerinde uygulanan ve "Sürekli İyileştirme" anlamına gelen MNPS sistemini başarıyla uygulayan MAN Türkiye A.Ş, çalışanları ödüllendirildi.

Man Türkiye A.Ş Türkiye Üst yöneticisi (CEO) Münür Yavuz, MAN Türkiye'nin Esenboğa Havalimanı yolu üzerindeki üretim tesislerinde düzenlenen ödül töreninde, MNPS'nin, mevcut potansiyelin farkına varılmasına ve bunun daha iyi kullanılmasına yardımcı olan bir sistem olma özelliği taşıdığını söyledi.

MAN Türkiye A.Ş tarafından bu kapsamda yapılan değerlendirmede, "İhtiyaca göre akış" ve "Yaptığım doğru" dallarında başarı gösteren fabrika çalışanlarına ödül vereceklerini anlatan Yavuz, tüm Man Türkiye çalışanlarının teknolojiyi ve dünya üzerindeki sektörel gelişmeleri yakından takip ettiklerini kaydetti.

Yavuz, Türkiye'de sürdürülen ve her geçen gün geliştirilen MNPS çalışmalarıyla fabrikayı uluslararası değerlendirmelerde başarılara taşımaya devam edeceklerini belirtti.

Konuşmanın ardından Yavuz, önerileri ile sisteme katkı sağlayan ve yapılan değerlendirmede ödüle layık görülen çalışanlara plaket ve sertifikalarını verdi.

MNPS prensipleri

Man yöneticilerinin verdiği bilgiye göre, MNPS prensipleri, mevcut potansiyelin farkına varılmasına ve bunun daha iyi kullanılmasına yardımcı olan bir sistem olma özelliğini taşıyor. Üretim sisteminin prensiplere marka değeriyle örtüştürülerek bu değerlerin ürünlere yansıtılmasında kilit rol oynuyor.

Üretim sistemi kapsamında israfları, sistematik bir şekilde belirleyip yok etmek için 12 adımlı problem çözme metodu kullanılıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir