Microsoft, Office 365 ile bulut çözüm sunuyor

Bir bulut çözümü olan Office 365 platformu; anlık ileti, görüntülü görüşme, Word ve Excel dosyalarının internet üzerinden incelenmesi, dosya saklama ve paylaşımı gibi hizmetleri tek pakette sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gülay SOYDAN PEHLEVAN

BURSA - Microsoft Türkiye Distribütörü Logosoft, Bilişim Sektörü İş Adamları Derneği (BİSİAD) işbirliğiyle Ulutek Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde düzenlenen Stratejik Planlama Toplantısı'nda Bursalı iş ortaklığıyla bir araya geldi. 

Microsoft'un yeni teknolojilerini ve iş üretkenliği alanındaki Office 365 platformunu tanıtmayı amaçladıklarını söyleyen Logosoft Microsoft İş ve Kanal Geliştirme Yöneticisi Uğur Yılmaz, “Bir bulut çözümü olan Office 365 platformu; anlık ileti, görüntülü görüşme, kurumsal e-posta, web sitesi, Word ve Excel dosyalarının internet üzerinden incelenmesi, düzenlenmesi, görüntülenmesi, dosya saklama ve paylaşımı gibi birçok hizmeti tek bir pakette sunuyor. Aynı zamanda dokümanlara her an her yerde ulaşmak mümkün” dedi. 

"Satışları ve verimliliği ciddi oranda artırıyor"

Dünya genelinde rekabet ve ticaret şekli değiştirirken sosyal medya, bulut bilişim ve bulut çözümü gibi birçok faktörün ciddi anlamda etkin olduğuna dikkati çeken Yılmaz, bu olanaklardan yararlanan kurumların satışlarının ve verimliliklerinin ciddi oranda arttığını vurguladı. Piyasaların çok hızlı bir şekilde değişmesiyle birlikte teknolojinin de hızla geliştiğine işaret eden Yılmaz, “Büyük işletmeler kadar orta ölçekli kurumların ve KOBİLER'in de yanında yer alıp imdadına yetişiyor. Kurumların zaman ve maliyetten tasarruf etmesini sağlarken, yenilikçiliğe de odaklıyor. Bugün gelinen noktada bitmek bilmeyen talepler söz konusu. Bunların karşılanabilmesi ve tercih edilen bir firma olunabilmesi için hız, verimlilik ve çevikliğin sınırları zorlanıyor” diye konuştu. 

"Teknolojiyi kullanarak olanaklarından yararlanma zorunluluğa dönüştü"

Kurumların operasyonel süreçlerinin ve müşteri tedarikçi ilişkilerinin de giderek karmaşık bir hal aldığını bildiren Yılmaz, hiçbir kullanıcının işlerinin kesintiye uğrama lüksü bulunmadığını söyledi. Yılmaz, “Bu nedenle teknolojiyi kullanarak olanaklarından yararlanılması adeta zorunluluğa dönüştü. İşlerini büyütmek, rekabet gücünü ve pazar payını artırmak isteyenlerin bu teknolojileri kullanması gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir