Mobilya fuarı kapılarını açıyor

Adana 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor. Sektörün bölgedeki en büyük fuarına yurt içi ve yurt dışından 50 bin ziyaretçi bekleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Adana'da düzenlenen 8. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı yarın açılıyor. 

TÜYAP Adana Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Adana Mobilyacılar Sitesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı, Çukurova Fuarcılık A.Ş, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Valiliğinin desteğiyle hazırlanan 8. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarının açılışı yarın yapılacak. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 4 gün açık olacak, sektörün bölgedeki en büyük fuarına yurt içi ve yurt dışından 50 bin ziyaretçi bekleniyor. 

TÜYAP Adana Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, geçen yıl 65 firmanın katıldığı fuarı 42 bin 635 kişinin ziyaret ettiğini kaydetti. 

Adana'nın genel mobilya üretiminin yüzde 10'unu tek başına karşıladığını, klasik mobilya iskeleti üretiminde Türkiye'nin lideri olduğunu belirten Ersözlü, "Özellikle klasik mobilya konusunda ülkemizin ve bölgesinin tek fuarı olma özelliği ile ön plana çıkıyor. Her geçen yıl daha büyük kitlelere ulaşan fuar, sektörde bölgenin de beklenen etkinliği haline gelmiştir" ifadelerini kullandı. 

Ersözlü, mobilya konusunda bölgenin en önemli üretici ve ihracatçı firmalarının katılacağı fuarın, sektörde bölgenin gücünü, ülke ve dünyaya gösterdiğini belirtti. 

Fuara, başta Adana olmak üzere Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye'den 100'e yakın firmanın katılmasının beklendiğini ifade eden Ersözlü, şunları kaydetti: 

"Fuarda klasik mobilya ile ev mobilyaları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, bebe, çocuk, genç odaları, çekyatlar, yer duvar döşemeleri ve kanepeler sergilenecektir. Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından bu yıl Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye'den katılımcı  firmaların desteklendiği fuarda, 50 bin kişiye ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz." 

Fuar, 24-27 Eylül'de 10.00-21.00, 28 Eylül'de 10.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir