Mourinho'dan Wenger tepkisi

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Arsene Wenger'in ceza almamasına şaşırdım mı? Hayır. Ben yapsaydım stadyumdan men cezası almıştım" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA  - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Arsenal ile yaptıkları derbi maçta meslektaşı Arsene Wenger ile yaşadığı tartışmayla ilgili, "Ben yapsaydım stadyumdan men cezası almıştım" dedi.

Mourinho, 5 Ekim'de Chelsea'nin sahasında Arsenal'ı 2-0 yendiği Londra derbisinin 20. dakikasında, Arsenal Teknik Direktörü Wenger'in saha kenarındaki tartışmaları sonrasında kendisini itmesini İngiliz basınına değerlendirdi. 

Olayın ardından özür dileyen Arsene Wenger'in, İngiltere Futbol Federasyonu'nca cezalandırılmamasına tepki gösteren Mourinho, "Buna şaşırdım mı? Hayır. Ben yapsaydım stadyumdan men cezası almıştım" ifadelerini kullandı.

Eski futbolcu ve Aston Villa'nın yardımcı antrenörü Roy Keane'in geçen hafta çıkan kitabında, kendisini "saygısız" olarak nitelemesiyle ilgili de Portekizli teknik adam, "Keane'in gerçekten böyle düşünüp düşünmediğini bilmiyorum. Belki kitabının satmasını istiyordur ve buna katkım olabileceğini sanmıştır. Kendimi ve haddimi biliyorum" değerlendirmesini yaptı.

Bu konularda ilginizi çekebilir