NG Kütahya Seramik Milli Takım'ın ana sponsoru oldu

Türkiye Futbol Federasyonu ile gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasıyla, ay yıldızlı takıma yıllık 5 milyon lira destek sağlanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - NG Kütahya Seramik, Türkiye Futbol Federasyonu ile gerçekleştirilen sponsorluk anlaşmasıyla, Türk Milli Futbol Takımı’nın ana sponsorluğunu üstlendi. NG Kütahya Seramik, ay yıldızlı takıma yıllık 5 milyon lira destek sağlayacak. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreni, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla gerçekleşti.

Törenin ardından Milli Takım futbolcuları ve Fatih Terim büyük bir seramik karosuna imza attı. Büyük ölçekli seramik karolarını üreten NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Türk Milli Futbol Takımı’nı destekleyerek bir ilke daha imza atmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, “Fatih Terim liderliğindeki Milli Takımımız tarihinin en büyük başarılarına koşarken, NG Kütahya Seramik ailesi olarak takımımızın yanında olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi. 

‘Yeni sponsorlukların yolunu açabilir’ 

Birçok Türk kulübünün hak ettiği şartlarda sponsor bulamadığı bir dönemde olduklarını belirten Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören yeni işbirliği hakkında şunları söyledi: “NG Kütahya Seramik’in, Milli Takımın ana sponsorları arasına katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Milli Takımımızın güçlü bir sponsor desteğine sahip olması, başka pek çok markanın takdirini kazanacak, kulüplerimiz için de önemli sponsorluk anlaşmalarının yolunu açacaktır. Ben buradan tüm marka yöneticilerine ve reklam verenlere bir mesaj vermek istiyorum: Büyük küçük tüm takımlarımıza gönül rahatlığıyla sponsor olsunlar. Markalarını futbolla, takımlarımızla yakınlaştırmaktan artık çekinmesinler. Bundan sadece fayda göreceklerine emin olsunlar.”

Bu konularda ilginizi çekebilir