"ODD Gladyatörleri"nde heyecan başladı

ODD'nin düzenlediği ODD Satış ve İletişim Ödülleri-ODD Gladyatörleri 2013'te, toplam 17 dalda ödül verilecek.Organizasyonun halk oylaması ise 31 Aralık'a kadar devam edecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODD), markaların satış ve iletişim başarılarını ödüllendirmek için dördüncü kez düzenlediği "ODD Gladyatörleri", bu yıl da heyecanlı bir rekabete sahne olacak. 17 dalda ödüllerin verileceği organizasyonda, halk oylaması 31 Aralık'a kadar sürecek. Yarışmanın finali ise 6 Ocak'ta gerçekleştirilecek. 

Otomotiv sektörünün çatı kuruluşu ODD'nin düzenlediği ODD Satış ve İletişim Ödülleri-ODD Gladyatörleri 2013'te, toplam 17 dalda ödül verilecek. 

"Satış Ödülleri" kategorisinde, "En Hızlı Büyüyen Hafif Ticari Araç Markası", "En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası", "En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Modeli", "En Çok Satılan Otomobil Modeli", "En Çok Satılan Hafif Ticari Araç Markası", "En Çok Satılan Otomobil Markası" ve "En Çok Satılan Marka (Otomobil+Hafif Ticari Araç)" belirlenecek. 

"İletişim Ödülleri" kategorisinde ise "Yılın TV Uygulaması", "Yılın Gazete Uygulaması", "Yılın Radyo Uygulaması", "Yılın Dergi Uygulaması", "Yılın Dijital Uygulaması", "Yılın Outdoor Uygulaması", "Yılın Basın Lansmanı", "Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi", "Yılın PR/Etkinlik Uygulaması" ve "Yılın Entegre İletişim Kampanyası" seçilecek. 

"Satış Ödülleri" kategorisinde birinciler, ODD veri tabanına işlenen yıllık satış adetlerine göre belirlenecek. Ödül kazanan firmalar, ODD tarafından onaylanan logoların kullanım hakkına da bir yıllığına sahip olacak. 

"Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi", "Yılın PR/Etkinlik Uygulaması", "Yılın Entegre İletişim Kampanyası" ve "Yılın Basın Lansmanı" kategorileri halk oylaması dışında değerlendirilecek. "Yılın Basın Lansmanı" ödülünü ise yine otomotiv basınının temsilcileri belirleyecek. 

Oy kullanma ve seçim mekanizması önceki yıllarda uygulandığı şekilde devam edecek. Katılımcılar "www.oddgladyator.com" sitesi üzerinden oy kullanabilecek ve değişimleri anlık olarak takip edebilecek. 31 Aralık 2013 tarihinde sona erecek halk oylamasının ardından her kategoride finale 5 çalışma kalacak. Halk oylamasına açık olmayan kategorilerde ise jüri, başvuruların hepsini değerlendirecek. 6 Ocak 2014 tarihinde gerçekleşecek finalde jüri, her kategoride en iyi 5 aday arasından ödül kazanan markaları canlı olarak belirleyecek.  

Bu konularda ilginizi çekebilir