Otokar Doruk LE, 10 metrelik seçeneğiyle piyasada

Mevcut 9 metrelik araca alternatif olarak geliştirilen 10 metrelik Doruk LE, 21 oturan ve 62 ayakta olmak üzere toplam 83 kişi taşıyabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, orta boy otobüsü Doruk LE'nin 10 metrelik versiyonunu piyasaya sürdü. 

Otokar'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, şehir içi yolcu taşımacılığına yönelik ürettiği Doruk LE otobüsünün 10 metrelik seçeneğini müşterilerinin beğenisine sundu. Doruk LE, 10 metrelik yeni versiyonu ile kullanıcısına daha fazla yolcuyu hesaplı şekilde taşıma imkanı sunuyor. 

Mevcut 9 metrelik araca alternatif olarak geliştirilen 10 metrelik Doruk LE, 21 oturan ve 62 ayakta olmak üzere toplam 83 kişi taşıyabiliyor. Güçlü motoru, yüksek manevra kabiliyeti, düşük işletme giderleri ve alçak taban girişiyle dikkat çeken Doruk LE, engelli yolcu taşımacılığına da imkan sağlıyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, "Otokar olarak yeni aracımızın ortaya çıkışında her zaman olduğu gibi müşterilerimizden gelen talep ve beklentileri göz önünde bulundurduk. Yoğun hatlardaki orta boy ve büyük boy otobüsleri arasında, ara boyut araç ihtiyacına yönelik olarak 10 metrelik Doruk LE otobüsümüzü çıkardık" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir