'Seçim yanlış yansıtılıyor'

BBP Genel Başkan Yardımcısı Şenliler, seçimlerin diğer siyasi partiler tarafından "var olma-yok olma" mücadelesine dönüştürüldüğünü söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KIRŞEHİR - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, BBP Köseli Belde Belediye Başkan adayı Mustafa Duran ile birlikte seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.  Şenlier, yerel seçimlere ilişkin "Bu seçimi milletvekili seçimiymiş gibi, siyasi iktidarın değişeceği bir seçimmiş gibi algılayarak topluma yansıtmak son derece yanlıştır" açıklamasında bulundu.

Şenliler, partisinin Köseli beldesindeki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye gündeminin, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere endekslendiğini söyledi.  

Yerel seçimlerin diğer siyasi partiler tarafından "var olma-yok olma" mücadelesine dönüştürüldüğünü savunan Şenliler, "Büyük Birlik Partisi olarak bunu doğru bulmuyor, şiddetle yadırgıyoruz. Bu seçim halkın kendini yönetme seçimidir. Yani yerel yönetim seçimidir. Bunu milletvekili seçimiymiş gibi, siyasi iktidarın değişeceği bir seçimmiş gibi algılayarak topluma yansıtmak son derece yanlıştır" dedi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir