Pupa 5 ilde Apple Satış Noktası açıyor

Pupa mayıs ayı içerisinde Mersin, Bursa, Gaziantep, İzmir ve Adana’da 5 yeni “Apple Yetkili Satış Noktası” açacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken “Yeni mağazalarımızda teknoloji ve Apple tutkunları ürünleri görme, dokunma, test etme, sorular sorma ve alışveriş yapma olanağı bulacak. Daha fazla sayıda Apple severi ürünlerle buluşturacağımız için mutluyuz” dedi.

Pupa’ya ait mağaza sayısı 12’ye çıktı

Apple’ın Türkiye’deki yaygın “satış noktası” ağlarından birisine sahip olan Pupa, mayıs ayında 5 farklı ilde 5 yeni  Apple Yetkili Satış Noktası (Apple Premium Reseller-APR) açılışı yapacak. Böylece Pupa’ya ait mağaza sayısı 7’den 12’ye, faaliyette bulunduğu şehir sayısı da 4’den 9’a yükselecek. Pupa’nın Apple Yetkili Satış Noktaları içindeki payı da yüzde 50’nin üzerine çıkacak.  Ayrıca, İstanbul Caddebostan mağazasında 5. kuruluş yılı nedeniyle doğum günü kutlaması yapılacak.

Pupa Yönetim Kurulu Üyesi Metin Ölken, 3 Mayıs’ta Mersin, 10 Mayıs’ta Bursa, 17 Mayıs’ta Gaziantep, 24 Mayıs’ta İzmir ve 31 Mayıs’ta Adana’da yeni APR açılışları yapılacağını, Pupa’nın "Mükemmel mağazalarda mükemmel müşteri deneyimi” ilkesinin Türkiye’nin farklı noktalarına taşınacağını söyledi.

"Apple tutkunları ürünleri test etme ve sorular sorma olanağı bulacak"

Apple ürünleri ile son kullanıcı arasında sadece teknik değil, duygusal birbağın da olduğunu vurgulayan Ölken, “Yeni mağazalarımızda teknoloji ve Apple tutkunları ürünleri görme, dokunma, test etme sorular sorma ve alışveriş yapma olanağı bulacak. Daha fazla sayıda Apple severi ürünlerle buluşturacağımız için mutluyuz” dedi.

En yeni Mac, iPad, iPhone ve iPod ürünleri ile aksesuarlarının yer alacağı yeni mağazalarda, Pupa’nın dinamik ve deneyimli uzman kadrosu hizmet verecek.

Mağaza açılışlarına İspanya’nın ünlü gösteri ekibi Gothic Circus, DJ Volkan Uça önderliğindeki iRitmo ve Retrobus gösteri ve müzik ekipleri, dans grupları yaratıcı performansları ile renk katacak. Adana’daki açılışta müzik etkinliğinin yanı sıra “Skateparkur BMX Show” bisiklet gösteri ekibinin performansı da yer alacak.

Her yeni mağaza açılışında büyük indirimler ve şaşırtıcı fırsatlarla teknoloji tutkunlarını sevindiren Pupa, bu geleneğini  5 yeni mağazanın açılışında da sürdürecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir