F.Bahçe, Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçti

Vefa Küçük, 3 yıllığına yeniden yüksek divan kurulu başkanlığına seçildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında, Vefa Küçük başkanlığa yeniden seçildi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen nisan ayı olağan toplantısının sonunda, yüksek divan kurulunun başkanlık seçimi yapıldı.

Yüksek divan kurulu yönetim seçimine, Vefa Küçük'ün başkan, Nejat Akdoğan'ın başkan vekili, Suavi Eman'ın sekreter, Hasan Çolakoğlu ve İpek Uçar'ın ise yazman olarak yer aldıkları tek liste girdi. 

Gerçekleştirilen oylamanın ardından Vefa Küçük ve listesi, 3 yıllığına Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu yönetimi olarak oy birliğiyle seçildi.

Seçimin ardından söz alan Vefa Küçük, "Bana ve listemdeki arkadaşlarıma 3 yıllık süre için bu önemli görevi tevdi ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 3 sene içinde de kulübümüzü temsil eden bu değerli başkan ve yöneticilere destek olmak ve gerekli tavsiyeleri yapmak amacıyla bizleri bu göreve getirdiniz. İnşallah layıkıyla bir 3 yıl yaşarız" şeklinde konuştu.

Aziz Yıldırım ve Vefa Küçük'e plaket

Öte yandan, kulüp üyeliğinde 25. yıllarını doldurmaları nedeniyle Aziz Yıldırım ve Vefa Küçük, birbirlerine plaket takdim etti.

Bugünkü toplantıda konuşmak istediğini, ancak gribal enfeksiyon geçirmesi nedeniyle bir şey söylemeyeceğini aktaran Aziz Yıldırım, "İlk olarak 1998 yılında seçildiğim başkanlıkta, hapis dönemi hariç, belki 1 defa divan toplantısına gelmemişimdir. Her zaman bu kuruma saygı duydum ve tavsiyelerine uymaya çalıştık" değerlendirmesinde bulundu.