Şampiyon sahaya iniyor

VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, yeni sezonun ilk resmi maçı olan Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda Fenerbahçe Grundig ile karşı karşıya geliyor. 21 Ekim Salı günü Ankara Başkent Spor Salonu’ndaki mücadele saat 19.30’da başlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, 2014-2015 sezonu öncesi ilk resmi maç olan Spor Toto Şampiyonlar Kupası için Fenerbahçe Grundig ile karşı karşıya geliyor. Son Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu VakıfBank, geçtiğimiz yıl oynanan, eski adıyla Spor Toto Bayanlar Voleybol Süper Kupa finalinde Eczacıbaşı VitrA’yı 3-2’yle geçerek kupayı müzesine götürmeyi başarmıştı. VakıfBank, geçtiğimiz sezon Bayanlar Voleybol Ligi play-off final serisini Fenerbahçe karşısında 3-1 kazanıp şampiyonluğa uzanırken, Teledünya Süper Kupa finalinde de yine Fenerbahçe’yi 3-2’lik skorla mağlup edip kupayı kazanmıştı. 

Spor Toto Şampiyonlar Kupası karşılaşması öncesi konuşan VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti “Sezonun hemen başında oynanan bu tür kupa maçları için önceden bir şeyler söylemek, bir şeyler beklemek zordur. Her iki takım da istediği kadar iyi hazırlanma zamanına sahip olamadı. Rakibimiz oldukça güçlü bir takım ancak biz de VakıfBankız, her maçı kazanmak için oynama alışkanlığına sahibiz. Bizim için zor bir maç olsa da takımıma güveniyorum, kazanma isteğimiz yine en üst seviyede olacak. Sezona kupayla başlamak bize çok şey kazandıracaktır” diye konuştu.

VakıfBank’a dört takviye 

VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, 2014-2015 sezonu öncesinde kadrosuna dört yeni oyuncu dahil etti. Brezilya’nın dünyaca ünlü yıldızı Sheilla Castro, dünya sayı rekortmeni Bulgar Elitsa Vasileva, Sırp orta oyuncu Milena Rasic ve Hollandalı milli oyuncu Robin de Kruijf bu sezon VakıfBank’ın başarısı için ter dökecek. VakıfBank ayrıca iç transferde de Naz Aydemir Akyol ve Ceren Kestirengöz’le de sözleşme yenilemişti. Kübalı antrenör Gil Ferrer Cutino da bu sezondan itibaren VakıfBank’ın kadrosunda yer alacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir