Sebit, yazılım endüstrisinin Oscar'ı CODiE'yi 5. kez aldı

Sebit, Amerikan Yazılım ve Bilgi Endüstrisi Birliği tarafından düzenlenen ve yazılım endüstrisinin Oscar'ı olarak kabul edilen CODiE ödülünün 5. kez sahibi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom Grup iştiraki Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ, öğrenci ve öğretmenlere, gelişmiş görsel içeriğin yanı sıra etkileşimli ve kişisel bir öğrenme süreci de yaşatan Vitamin'in ABD pazarı için geliştirilen versiyonu Adaptive Curriculum ürünü ile Amerikan Yazılım ve Bilgi Endüstrisi Birliği (Software & Information Industry Association) SIIA tarafından düzenlenen ve yazılım endüstrisinin Oscar'ı kabul edilen 2013 CODiE ödüllerinde "En İyi Sanal Öğrenme Çözümü" ödülünü kazandı. 

adaptive-curriculum.jpg

Birçok endüstride en iyi ve yeni teknoloji ürünlerini sunan şirketleri ödüllendiren ve 1986 yılından bu yana verilen CODiE ödülleri bu yıl, 75 farklı kategoride yapılan başvurularla  gerçekleşti. SIIA sponsorluğunda düzenlenen, hem iş hem de teknoloji alanında sahip olduğu endüstri uzmanlığıyla tanınan önemli yöneticilerin jüri üyesi olduğu CODiE'de ödülü 6 Mayıs 2013'te San Francisco'da düzenlenen törende Sebit adına, Adaptive Curriculum'un CEO'su Jim Bowler aldı.

Sebit,  CODiE ödülüne daha önce "6-8. Sınıflara Yönelik En İyi Matematik Eğitim Ürünü", "En İyi Yeni Eğitim Şirketi", "En İyi Online Eğitim Çözümü" ve "En İyi Sanal Okul Çözümü" kategorilerinde layık görülmüştü.

Bu konularda ilginizi çekebilir