Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez’e bakıyor

Apaydın Yapı Dekorasyon Firma sahibi Apaydın, "Başta Kayseri olmak üzere Gaziantep, Ankara ve İstanbul'da bir ekip oluşturdum. İşimizi yurtdışında geliştirmeyi istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda Körfez ülkelerine açılmayı hedefliyoruz." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İKBAL FİDAN

KAYSERİ - Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında 15’inci, Kayseri’de ise 1.sırada yerini alan Apaydın Yapı Dekorasyon, anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürütüyor. Türkiye’nin hemen her bölgesinde projelerini gerçekleştiren firmanın, 10 bölgede temsilciliği bulunuyor. Yurtdışında projeler gerçekleştirmeyi istediklerini belirten Apaydın Yapı Dekorasyon Firma sahibi Orhan Apaydın, “Önümüzdeki yıllarda, Körfez ülkelerinde projeler gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Ev ve işyeri dekorasyonunda müşterilerine anahtar teslim hizmet sunduklarını dile getiren Apaydın, “Sektöre ilk olarak boya ustalığı yaparak başladım. Bu alanda kendimi geliştirerek müşterilerime daha geniş bir alanda hizmet vermek için seramik ve parke işini de yapmaya karar verdim. İnsanların cadde mağazalarından çok yoğun bir şekilde AVM’lere yöneldiklerini gördüm. Bu sektörün geleceğinin olduğunu ve büyüyen bir sektör haline geleceğini düşündüm. Böylece havalandırmasından, profesyonel elektrik işi yapan firmalara kadar araştırmalar yaptım. 2007 yılında bu firmalar ile bir ekip kurma kararı aldık ve sektöre giriş yaptık. İlk işimi Kayseripark AVM’de uyguladım. Başta Kayseri olmak üzere Gaziantep, Ankara ve İstanbul, Marmara Bölgesi’nde bir ekip oluşturdum. İşimizi yurtdışında geliştirmeyi istiyoruz. Önümüzdeki yıllarda Körfez ülkelerine açılmayı hedefliyoruz. Turizm ve gelir açısından çok ciddi paralar kazanan ülkelerde AVM projelerinin dışında projeler de gerçekleştirmek istiyoruz. Kişi başına 17 milyon dolar milli servet düşen bir ülkede, iş yapmak isterim. Şu anda pazar araştırmalarımızı yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında Türkiye’ de 15’inci, Kayseri’de ise 1.sırada yerimizi aldık. Bu yıl içerisinde, yapı ve dekorasyon alanında büyümeyi planlıyoruz.” şeklinde konuştu.