Gelecekten gelen tek otomobil İstanbul Autoshow'da

Generali, 2015 yılından bu yana hizmet ve sigorta sponsorluğunu üstlendiği, otomobil tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği İstanbul Autoshow 2017’ye damgasını vuracak büyük bir sürprize daha imza atmaya hazırlanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

21 - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2017’de Generali, 80’lerin kült filmi Geleceğe Dönüş’ün başkahramanı DeLorean DMC-12 ile araba meraklılarını buluşturuyor.

Otomotiv dünyasının en büyük buluşması olan, bugünün ve geleceğin otomobil teknolojilerinin sergileneceği İstanbul Autoshow 2017, Generali’nin şaşırtıcı sürprizine ev sahipliği yapacak. Gösterime girdiği yıllarda başrol oyuncusunun zaman makinasına dönüşen arabasıyla geçmişe ve geleceğe giderek yaşadığı maceraları anlatan Geleceğe Dönüş filminin en popüler kahramanı olan DeLorean DMC-12 ile ziyaretçiler Generali Sigorta farkıyla zamanda nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

Generali, geçmiş yıllarda dünyanın birçok ülkesinde popüler olmuş televizyon dizisi Kara Şimşek’in - KITT’ini 2015 yılında Autoshow fuarına konuk etmişti. Bu yıl ise yenilikçi ve inovatif yaklaşımının temsili olan DeLorean DMC-12 ile sahip olduğu değerlere vurgu yapıyor. Efsane arabayı yakından görmek isteyen araba severler, 21-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Generali standını ziyaret edebilir.

Koleos ve Captur İstanbul AutoShow'da Türkiye prömiyerine hazırKoleos ve Captur İstanbul AutoShow'da Türkiye prömiyerine hazır

Dacia yeni ürün gamı ile İstanbul Autoshow’a hazırDacia yeni ürün gamı ile İstanbul Autoshow’a hazır

Lexus, İstanbul Autoshow'da uzay aracını sergileyecekLexus, İstanbul Autoshow'da uzay aracını sergileyecek

Fiat 124 Spider İstanbul Autoshow’da satışa sunulacakFiat 124 Spider İstanbul Autoshow’da satışa sunulacak

En fazla değiştirilen parçalar belli olduEn fazla değiştirilen parçalar belli oldu

 

Bu konularda ilginizi çekebilir