Dijital sigortacılıkta, 2K dönemi

Unico Sigorta, ilk olarak acente toplantısında tanıtımını yaptığı yeni projesi 2K Acente merkezli dijital sigortacılık platformu’nun lansmanını gerçekleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

1 Haziran 2016 itibarıyla hem müşterilerine hem de acentelerine yeni platformdan hizmet vermeye başlayan Unico Sigorta, acenteleri merkezine alan dijitalleşme projelerine imza atmaya devam ediyor. Unico Sigorta, dijital sigortacılıkta çığır açacak 2K Acente Merkezli Dijital Sigortacılık Platformu’nu acenteleriyle birlikte geldiği bir toplantıda hayata geçirdi.

Cenk Tabakoğlu: "Yeni platformun adı 2K, çünkü hem Kazandırıyor hem de hayatı Kolaylaştırıyor" 

Platform detayları ile ilgili bilgi veren Unico Sigorta Genel Müdürü Cenk Tabakoğlu; "Dijitalleşme en önemli gündem maddelerimizden birisi ve ilk günden beri dijitalleşmeyi acentelerimizle birlikte yapacağımızı vurguluyoruz. Bu stratejimizin ve uzun süren çalışmalarımızın meyvelerini toplamaya başlıyoruz" dedi.  

"Dijital dünya artık hayatımızın çok önemli bir parçası. Bundan kaçmak ya da uzak durmak artık mümkün değil. Bununla birlikte her acentenin bu konuda yatırımlar yapması da beklenemez" diyerek açıklamalarına devam eden Cenk Tabakoğlu, şunları söyledi: 

"Bizim stratejimiz dijital dünyada aktif olarak yer almak ve buradaki fırsatları acentelerimize sunmak. Bunu yaparken müşterilerimize yaşattığımız deneyimin de mümkün olduğunca basit ve kullanıcı dostu olmasını sağlamak için önemli çalışmalar yaptık ve bu konuda çok iddialıyız. Ürün ve hizmetlerimizi dijital kanallardan müşterilerimiz ile buluşturmanın yanında, acentelerimizin daha kolay satış yapabilmesini sağlayacak ve günlük operasyonel yüklerini azaltacak yeni platformumuzu da devreye aldık. Hızlı Teklif, Kampanya Yönetimi Sistemi ve Gelişmiş Hasar Hizmetleri ile acentelerimize günlük işlerini kolaylaştırmayı ve bu sayede satışa daha çok zaman ayırabilmelerini sağlamayı vadediyoruz."