Garanti Emeklilik'e altın sertifika

Garanti Emeklilik Investors in People (IIP-İnsana Yatırım Yapanlar) sertifikasını altın kategorisinde almaya hak kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Garanti Emeklilik, sektöründe fark yaratan uygulamalarıyla uluslararası alanda kazandığı itibarlı ödüllere bir yenisini daha ekledi.  

Kurum, bir organizasyonun iş performansını iyileştirmeye yönelik, dünyada "insan odaklı" tek kalite standardı konumunda olan IIP sertifikasını Türkiye'de "Altın" kategorisinde almaya hak kazanan ilk emeklilik firması oldu.  

Böylece Garanti Emeklilik Türkiye'de altın sertifikaya layık görülen 4 firmadan biri olma unvanını da taşımış oldu. Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Emeklilik Genel Müdürü Cemal Onaran şirket olarak çalışan mutluluğunu merkeze alan bir çalışma modeline büyük önem verdiklerinin altını çizerek şu değerlendirmelerde bulundu: 

"Garanti Emeklilik olarak insan kaynakları alanında hayata geçirdiğimiz yenilikçi ve öncü çalışmalarımızla sektörümüzde farklılaşıyor, ilham kaynağı oluyoruz. Başarılarımızın ardındaki en önemli mimarlarımız olarak nitelendirdiğimiz çalışanlarımızın verimliliğini ve motivasyonlarını artıracak çalışmalarımızın, IIP gibi saygın bir kurum tarafından ödüllendirilmesi tüm Garanti Emeklilik ailesi olarak hepimizi mutlu eden ve gururlandıran bir tablo. 

Üstelik bu önemli gururun sektörümüzde bir ilk olmasının yanı sıra ülkemizde bu standartlara sahip olan 4 firmadan biri olmanın heyecan ve mutluluğunu da yaşıyoruz. Bu önemli başarıda emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum." 

Bu konularda ilginizi çekebilir