Vakıf Emeklilik, Ferdi Kaza sigortasını genişletti

Vakıf Emeklilik, Uzaktan Satış Kanalı'nda konumlandırdığı "Sağlığım Yerinde Ferdi Kaza Sigortası" ürünü kapsamında 3 ayrı ek fayda hizmeti sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vakıf Emeklilik, müşterilerini kaza riskine karşı güvence altına alırken, aynı zamanda risk gerçekleşmese bile kullanabilecekleri ek fayda hizmetleri sunuyor. Uzaktan Satış Kanalı'nda konumlandırdığı "Sağlığım Yerinde Ferdi Kaza Sigortası" ürününe yeni paketler ekleyen şirket, kaza sonucu vefat ve kaza sonucu maluliyet teminatlarının dışında Medikal Asistans, Diş Sağlığı ve Sağlıklı Beslenme paketlerini müşterilerinin kullanımına sundu. 

Teminat tutarına bakılmaksızın ürünü satın alan her Sağlığım Yerinde Ferdi Kaza Sigortası müşterisi, ek fayda hizmetlerinden yararlanabiliyor. 

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) dışındaki müşterilerine de ulaşmayı hedefleyen Vakıf Emeklilik, Medikal Asistans paketiyle tıbbi bilgi ve danışma, kara ambulansı, konuta tıbbi ekip gönderimi, unutulmuş ilaçların teslimatı organizasyonu ve anlaşmalı sağlık kuruluşlarında yüzde 40'a varan indirim sağlıyor. 

Şirket, Diş Sağlığı paketi kapsamında yılda 1 defaya mahsus olmak üzere diş hekimi muayenesi, diş röntgen filmi ve diş taşı temizliğini ücretsiz olarak sunuyor. Hizmet ağı içerisinde yer alan klinik ve hekimlerde temin edilen tüm dental hizmetlerde Türk Diş Hekimleri Birliği'nin taban fiyat tarifesi uygulanıyor. 

Sağlıklı Beslenme paketi ise ferdi kaza sigortası müşterilerinin diyetisyen danışmanlık hizmeti alabilmelerine olanak sağlıyor. Vakıf Emeklilik müşterileri, bu hizmeti Türkiye çapındaki üst düzey diyetisyenlerden ilk seansta ücretsiz veya indirimli uygulamalar şeklinde alabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir