Samsung Galaxy S8 görücüye çıktı

Samsung, yeni akıllı telefonu Galaxy S8’i New York, Londra ve İstanbul’da eş zamanlı olarak düzenlenen etkinliklerle tanıttı. Lansmanda Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyatı da açıklandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi Galaxy S8'i Türkiye'de tanıttı. İstanbul'da gerçekleştirilen lansman New York, Londra'daki tanıtım etkinlikleriyle aynı saatte yapıldı. Samsung Galaxy S8, sunduğu yeni özelliklerle ve yenilenen tasarımıyla görücüye çıktı. 

5.8 inç ekrana sahip Galaxy S8 ve 6.2 inç ekranla sunulan Galaxy S8+ modellerinin sahip olduğu 'Sonsuz Ekran' (Infinity Display) tasarımı dikkat çekiyor. Galaxy S8’in çerçevesiz tasarımı, tuş ya da keskin açı barındırmıyor. Samsung’un yeni amiral gemisi, kompakt tasarımıyla tek elle çoklu işlevlerde rahat bir kullanım sağlamayı amaçlarken, arka ve ön yüzde kullanılan Corning Gorilla Glass 5 ile sağlamlık artırıldı.

'Yeni bir kilometre taşı olacak'

Samsung Galaxy S8’in akıllı telefonda yepyeni bir çağa ve yeni servislere öncülük ettiğini söyleyen Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen, “Galaxy S8, Samsung’un akıllı telefon mirasında yeni bir kilometre taşı olacak. Teknoloji meraklılarına ve kullanıcılara yepyeni ve çok daha etkin bir kişiselleştirilmiş deneyim sunacağız. Samsung Galaxy S8 kullanıcıların hayal ettiklerinin ötesine geçen bir şekilde günlük yaşamlarına değer katacak” diye konuştu.

Samsung Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen (solda) ve Türkiye Başkanı Dae Hyun Kim

Galaxy S8’in 21 Nisan'dan itibaren Gece Siyahı, Orkide Grisi ve Altın Sarısı gibi renk seçenekleriyle Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor. Galaxy S8 4.399 TL ve Galaxy S8+ 4.999 TL tavsiye edilen tüketici fiyatıyla satışa sunulacak.

Samsung Galaxy S8 için geri sayım başladıSamsung Galaxy S8'in özellikleri 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir