Web Analytics 2.0 kavramı masaya yatırılacak

Online dünyadaki hedeflere ulaşmak için uygulanması gereken stratejilerin yarattığı, Web Analytics 2.0 kavramını, Türkiye’de bu alanda uzman önemli isimlerin katılımıyla Pazarlama Türkiye Influencer Days’de masaya yatırılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Digital Analytics ekseninde şekillenen “Web Analytics” kavramı, dijital pazarlama teknolojilerindeki devrimlerle birlikte gelişimini sürdürmektedir. Yapılan pazarlama çalışmalarının performansının ölçümlenmesi, analiz edilmesi ve hedeflenen dönüşümlerin arttırılması için önemli bir kavram haline gelen Web Analytics, Türkiye’de de gelişimini sürdürmekte ve markalar pazarlama çalışmalarının optimizasyonu için bu alanda bilgi sahibi uzmanları istihdam etmektedir.

Online dünyadaki hedeflere ulaşmak için uygulanması gereken stratejilerin yarattığı, Web Analytics 2.0 kavramını, Türkiye’de bu alanda uzman önemli isimlerin katılımıyla Pazarlama Türkiye Influencer Days’de masaya yatırılıyor.

Analytics Akademi’nin katkıları ile düzenlenen Influencer Days – Web Analytics, Pazarlama Türkiye Kurucusu Ender Satıcı’nın, panel öncesi ; “Pazarlama Türkiye’nin Girişim Serüveni” hakkında yapacağı konuşma ile başlayacak, ardından Natro Associate Marketing Manager Burkay Yapağcıoğlu’nun moderatörlüğünde; RevelotionDM CEO’su Yılmaz Bozan, Plan B Media VP of Performance Marketing Cemil Toksöz ve HYPE Web Analyst & Conversion Optimization Expert Mustafa Esad Tatlıpınar’ın katılıacağı panelde Web Analytics konusu ele alınacak.

Herkesin katılımına açık olan ve ücretsiz olarak gerçekleşecek olan etkinlik, Koç Kuluçka Merkezi’nde 21 Şubat Salı günü, saat 18:30 - 21:00 arasında gerçekleşecek.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgi için http://pazarlamaturkiye.com/pazarlama/influencer-days-web-analytics-21-subatta-pazarlama-etkinligi/ adresini ziyaret edebilirsiniz.