6. PENTEX Fuarı Gaziantep'te açılıyor

Penye ve tekstil sektörünün nabzını tutacak fuar 8 Şubat'ta açılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gaziantep'te bu yıl altıncısı düzenlenecek Penye, Tekstil ve Teknolojileri (PENTEX) Fuarı, 8 Şubat Çarşamba günü açılacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), KOSGEB, Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PENKON) ile Moda ve Hazır Giyim Federasyonu destekleriyle Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 8 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'te açılacak fuarda, Gaziantep başta olmak üzere, Adana, Ankara, Aydın, Denizli, Diyarbakır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin'den 120 firma ve 250 marka ürünlerini sergileyecek.

Fuarda, penye ve konfeksiyon ürünleri, kumaş, kumaş ürünleri, dikiş makineleri, konfeksiyon yan sanayisi ve aksesuarları, etiketleme ve desen baskı sistemleri, katlama ve paketleme makineleri, temizleme makineleri, kalite kontrol ve metraj ölçüm makineleri, ütü makine ve presleri, depolama ve askı sistemleri gibi ürün grupları ziyaretçilerin izlenimine sunulacak.

Türkiye genelinden profesyonel ziyaretçilerin yanı sıra Suriye, Irak, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuzey Afrika ve Türk cumhuriyetlerinden yaklaşık 20 bin kişinin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar, 5 gün açık kalacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir