Turizmin kalbi bu fuarda atacak

Erken rezervasyon fırsatları ile en çok ilgi gören turizm rotaları ve dünya turizm sektörünün lider isimleri EMITT 2017’de buluşacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı, 26 - 29 Ocak 2017’de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT; 21. yılında erken rezervasyon indirimleri, tatil çekilişleri, Türkiye’nin de dâhil olduğu 80 ülkenin tatil destinasyonları tanıtımları ile seyahat tutkunları için buluşma noktası olacak.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT; 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde turizm sektörünü aynı platformda bir araya getirecek. Fuar kapsamında düzenlenecek panellerde “Turizmde Yeni Hedefler ve Stratejiler” ve “Özgünlükleriyle Markalaşan Şehirler” başlıkları ele alınacak. EMITT süresince Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanından çeşitli sahne gösterileri ve stant etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Fuar; ilk iki gün turizm profesyonellerini, üçüncü ve dördüncü gün ise tatilcileri ağırlayacak.

60 bin ziyaretçi bekleniyor

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında düzenlenecek fuarı 60 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Uluslararası alanda, yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları sunacak olan EMITT’te katılımcılar, fuar kapsamında yapacakları anlaşmalarla, iş hacimlerini arttırma olanağı bulacaklar. Fuarda; ülke pavilyonları, Türkiye’nin tatil destinasyonları, yaz turizmi kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turizm merkezleri, tur operatörleri, acenteler katılımcı olarak yer alacak.

EMITT ziyaretçileri ise fuarda seçtikleri tatil destinasyonlarını inceleyebilecek ve bütçelerine uygun olan tatil seçeneklerine karar verebilecek. 28 - 29 Ocak tarihlerinde ziyaretçilere açık olan EMITT’te seyahat severlerin bütçelerine uygun tatil rotaları cazip fiyatlar ve “Erken rezervasyon” kampanyaları ile sunulacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir