SGK'da elektronik ortamda atama yapıldı

Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü Yardımcılığı kadrosuna 167, Mali Hizmetler Merkez Müdür Yardımcılığı kadrosuna 61, memur kadrosuna da 302 kişi yerleştirildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Yadigar Gökalp İlhan, elektronik atama ile Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü Yardımcılığı kadrosuna 167, Mali Hizmetler Merkez Müdür Yardımcılığı kadrosuna 61, memur kadrosuna da 302 kişinin yerleştirildiğini bildirdi.  

İlhan, yaptığı yazılı açıklamasında, kurum çalışanlarının hak ettikleri yere gelmeleri için elinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı. İlhan, alınan tercihler doğrultusunda başarı sırasına göre elektronik ortamda gerçekleştirilen atama işlemlerinde Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü Yardımcılığı kadrosu için 167, Mali Hizmetler Merkez Müdür Yardımcılığı kadrosu için 61, memur kadrosu için ise 302 kişinin tercihlerine göre yerleştirildiğini bildirdi.  

SGK'nın en kapsamlı sınavlardan bir tanesini gerçekleştirdiğini belirten İlhan, "Kariyer hedefleri ile kurum ihtiyaçları doğrultusunda kadro imkanı çerçevesinde açık bulunan toplam bin 835 kadro açıldı. SGK'nın yeniden yapılandırılması sürecinde, bugün 27 bin personel, 81 il müdürlüğü ve 488 merkez müdürlüğü ile yurt çapında etkin bir şekilde hizmete devam ediyoruz"  değerlendirmesinde bulundu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir