7,5 milyon liralık teknoloji yatırımı

SAP sistemine geçiş çalışmaları başlatan İnoksan, bu yıl Ar-Ge merkezi, bilgi teknolojileri, insan kaynakları, makine ve ekipman başta olmak üzere çeşitli alanlara yaklaşık 7,5 milyon TL civarında yatırım yapacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Gülay SOYDAN PEHLEVAN 

BURSA - Endüstriyel mutfak sektörü liderlerinden biri olan İnoksan büyümesini sürdürürken, yenilikçi çalışmalarına ve teknoloji yatırımlarına da devam ediyor.

Endüstriyel mutfak ihtiyaçlarını eksiksiz karşıladıkları ürünleriyle dünya markası olma yolunda ilerlediklerini söyleyen İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, "Ar-Ge yaklaşımıyla desteklediğimiz üretim üstünlüğümüzün yanı sıra gücümüz, tecrübemiz ve kalitemiz ile sektörde fark yaratıyoruz. Bu doğrultuda yıl içinde Ar-Ge merkezi, bilgi teknolojileri, insan kaynakları, makine ve ekipman başta olmak üzere çeşitli alanlara yaklaşık 7,5 milyon TL civarında bir yatırım yapacağız. Verimliliğin bilgiyi doğru yönetmekle sağlandığına ve kurumsal hafızanın önemine inanan bir firma olarak, SAP çözümlerini kullanıp, gelecek yıllara sektörel deneyimini ve bilgi birikimini taşımayı, ileri teknolojilere geçmeyi, standart çözümlerle gelişmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla SAP sistemine geçiş çalışmalarımızı başlattık" ifadelerini kullandı.

2017’yi 'yatırım ve ihracat yılı' ilan etti

2017’yi yatırım ve ihracat seferberliği yılı olarak ilan ettiklerini belirten Varlık, Ekonomi Bakanlığı tarafından 10 yıl evvel başlatılan, küresel anlamda Türk markaları oluşturmak ve Türk malı imajını yerleştirmek amacıyla hizmet veren Turquality programına kabul edilme başarısını da gösterdiklerini hatırlattı.

"İleri teknolojimizin ve üretim üstünlüğümüzün yanı sıra gücümüz, tecrübemiz ve kalitemiz ile sektörde fark yaratıyoruz” diyen Varlık, “İnoksan, Turquality programına kabul edilen bir marka olarak global hedeflerine ulaşma yolunda daha da güçleniyor, yeni yatırımlarla ve ürünlerle büyümesini sürdürüyor. Sunduğu kalite, teknoloji ve güvenle birlikte sektörün lokomotifi ve lider kuruluşu olmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir