"Allianz'ım" uygulaması 3 ayda 30 bin kişiye ulaştı

Sigorta sektörü alanında faaliyet gösteren Allianz Türkiye’nin müşterilerine, tüm poliçe, sözleşme ve ödemelerini anında görüntüleyebilme fırsatı sunan mobil uygulaması "Allianz’ım", 3 ayda 30 bin indirilme sayısına ulaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


Poliçe sahiplerine hasar ve sağlığa ait süreçleri takip edebilme imkanı veren uygulamada, müşterilerin tüm birikimlerini görebilmesi ve fonlarına yönelik işlem yapabilmesi de mümkün. "Allianz’ım" acil durumlarda tek bir tuş ile ambulans, yol yardım, çağrı merkezi gibi kanallara hızlıca ulaşabilme imkânı da sunuyor.

Allianz Türkiye, her an kullanıcılarının yanında olma amacıyla geliştirdiği ve "Allianz’ım" adını verdiği mobil uygulama kısa sürede yaygınlaştı. 3 ayda 30 bin kişi tarafından indirilen uygulama, kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırıyor. 

Uygulamanın fonksiyonları arasında; acil durumlarda tek bir tuş ile ambulans, yol yardım, çağrı merkezi gibi kanallara hızlıca ulaşabilme, tüm poliçe, sözleşme, ödeme, hasar ve sağlık detaylarını ve süreçlerini takip edebilme, birikimleri ve bunlara ilişkin alt detayları ihtiyaçları bazında inceleyebilme gibi özellikler yer alıyor. Ayrıca "Allianz’ım" kullanıcıları, kendilerine en yakın anlaşmalı servis ve kurumları harita üzerinden görüntüleyebiliyor. Uygulamada öne çıkan özelliklerden biri de müşterilerin, anlaşma harici sağlık kurumlarında gerçekleşen tedavi masraflarını geri alma taleplerini, fatura ve evrak fotoğrafı yükleyerek kolayca iletebilmeleri. Bunun yanında yol yardım fonksiyonu sayesinde tek bir dokunuş ile çekici çağırılabiliyor, üstelik çekicinin varış süresi ve bulunulan konuma uzaklığı da takip edilebiliyor.

"Allianz'ım" mobil uygulaması App Store ve Google Play'den indirilebilir.