Arçelik, IF Design'da iki ödül kazandı

Arçelik, IF Design'da, mutfak cihazları alanında cihaz kontrolü teknolojisi VUX ve kullanıcı dostu bir pişirme sistemi olan Luminist Cast Ocak ile ödül kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arçelik, dünyanın saygın tasarım ödüllerinden biri olan IF Design'da iki ürünüyle ödüle layık görüldü. 

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Arçelik, tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan IF Design'da, mutfak cihazları alanında cihaz kontrolü teknolojisi VUX (Virtual User eXperience-Sanal Kullanıcı Deneyimi) ve kullanıcı dostu bir pişirme sistemi olan Luminist Cast Ocak ile ödül kazandı. Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen törende ödülleri Arçelik Endüstriyel Tasarım Ekibi aldı. 

Işıklı yansıtma ve sanal kontrol yüzeyi ile mutfak deneyimini geliştiren VUX, mutfaktaki ağa bağlı bulaşık makinesi, ocak ve davlumbazı kullanıcının ihtiyaçlarına göre tezgahın farklı alanlarına yansıtılan merkezi bir ara yüzden kontrol edebiliyor. 

Luminist Cast Ocak ise yüksek teknoloji ve yüksek verimli alevli ocak gözlerinin yanı sıra aynı zamanda kullanıcılara kolay temizleme deneyimi sunan, özel tasarımlı ve şekilli tencere taşıyıcılarına da sahip modern ve kullanıcı dostu bir pişirme sistemi olarak dikkati çekiyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir