Arvento 'mobil uygulama'da liderliği bırakmadı

Arvento, 'İlk 500 Bilişim Şirketi' listesinde, ‘Mobil Uygulama Yazılımı Gelirleri Kategoris'nde en yüksek gelire sahip şirket unvanını korudu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Araç takip sistemlerinde Türkiye’nin öncü markalarından biri olan Arvento, “İlk 500 Bilişim Şirketi" araştırmasında, “Mobil Uygulama Yazılımı Gelirleri” kategorisinde bu yıl yeniden Türkiye’nin en yüksek gelire sahip şirketi seçildi.

Bu yıl 16.’si gerçekleştirilen ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2014 yılı net satış gelirlerine göre hazırlanan “Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi“ araştırması, Türkiye’nin bilişim alanında gerçekleştirilen tek kapsamlı araştırması olma özelliğini taşıyor.  

2006 yılında 439. sıradan giriş yaptığı listede 9 yılda 352 basamak yükselerek dikkat çeken Arvento, bu yıl ilk 500 bilişim şirketi sıralamasında 94. sıradan 87. sıraya çıktı.

Önemli bir başarı ve büyüme ivmesi yakalayan Arvento, araç takip ve filo yönetimi sistemleri alanında dünyanın en büyük 5.şirketi olarak gösteriliyor.

Arvento, Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, Türk Cumhuriyetleri, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni kapsayan geniş bir bölgede faaliyet gösteriyor.