ATA Freight Line 20. yılını kutladı

Çırağan Sarayı'nda görkemli bir kutlama yapan ATA Freight Line, farklı ülkelerden yerli ve yabancı şirket yöneticileri ile iş dünyasından çok sayıda saygın ismi ağırladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sektördeki 20. yılını, tüm şirket çalışanları ve iş ortakları ile Çırağan Sarayı’nda yapılan görkemli bir gala ile kutlayan ATA Freight Line, bu önemli gecede tüm konuklarına katkılarından dolayı teşekkür etme fırsatı buldu.

Lojistik sektörünün köklü ve önde gelen firmalarından ATA Freight Line, 1996 yılında New York’ta kuruldu. ATA Freight Yönetim kurulu başkanı Cengiz Oğuzhan ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen 20.yıl galasına farklı ülkelerden yerli ve yabancı şirket yöneticileri ile iş dünyasından davetliler de katıldı. 
Gecede bir konuşma yapan Cengiz Oğuzhan, “Şirketin kurulduğu yıldan bu zamana geldiği noktadan ve de bu gece 20. yılımızı kutluyor olmaktan dolayı, çok heyecanlıyım” dedi. Konuşmasına “Bu anlamlı yıldönümünde 20 yıldır lojistik alanında itibarlı şekilde hizmet vermiş, sektörün en köklü şirketlerinden biri olmanın gurur ve sevincini yaşıyoruz” diyerek devam etti. “Şirketin 5 farklı ülkede faaliyet gösterdiğini, ve Türkiye’deki Gala ile 20.yıl kutlamalarının başlangıcının yapıldığını belirten Oğuzhan diğer ülkelerde de bu anlamlı yıl dönümünün aynı çoşkuyla kutlanacağını açıkladı.”

Konuşmasını ATA Freight ailesine teşekkür ederek tamamlayan Cengiz Oğuzhan “20 yıl boyunca Dürüstlük, Sorumluluk ve Mükemmelliği değerlerimizin merkezine yerleştirdik. Bu mutlu günleri yaşıyor olmamıza sağladığınız katkılarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, elbette ki bu başarıların ardında tüm ATA Freight ailesinin ilkeli, düzenli ve özverili çalışması yatıyor.” dedi.

Yasemin Ortwein’in sunuculuğunu yaptığı galaya, ATA Freight’in 20 yıllık yolculuğunu davetlilere aktaran kurumsal filmin izlenmesi ile devam edildi. Gala Gecesi 20. yıl pastasının ATA Freight Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte kesilmesinin ardından sahne alan Candan Erçetin’in muhteşem performansıyla devam etti. Candan Erçetin yerli ve yabancı repertuarıyla eğlenceli bir gece yaşatırken katılanlar da doyasıya eğlendi.

JFK Havaalanındaki küçük bir ofisten, 5 ülkede ofisleri olan global bir şirkete 

1996 yılında New York' da kurulan ATA Freight Line geçen yıllar içerisinde geleneksel bir taşımacılık firmasından, yenilikçi ve tamamen entegre tedarik zinciri çözümleri sunan, önde gelen global lojistik firmalarından birine dönüşmüştür.

İstikrarlı büyümesine devam eden şirket, bugün Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye, Hindistan, Meksika ve Çin’de olmak üzere 5 ayrı ülkede kendisine ait 27 ofisi ve 400’den fazla çalışanı bulunmaktadır . Kendi ofisleri dışında bütün Dünya’ya yayılmış geniş ve güçlü acente ağı ile ithalat ve ihracata yönelik haftalık düzenli servislerle parsiyel ve komple deniz, hava ve kara taşımacılığı hizmeti sunmaktadır. 

Bunların dışında tedarik zinciri çözümleri, proje taşımacılığı, depo hizmetleri, paketleme, elleçleme ve gümrükleme gibi hizmetleri de sağlamaktadır.