Avea, LG AKA'yı satışa sundu

Cihaza 24 ay taahhütle tarifeye ek 27 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Avea, akıllı telefon LG AKA'yı müşterilerinin beğenisine sundu. Cihaza 24 ay taahhütle tarifeye ek 27 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. 

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, 4 farklı rengi ve karakteriyle kullanıcısının tarzını yansıtan akıllı telefon LG AKA'yı satışa sundu. Cihaza 24 ay taahhütle tarifeye ek 27 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Ayrıca, LG AKA kampanyasının tarifeye ek ve internet paketli tekliflerinden faydalanan Avealılara 3 ay boyunca Tivibu Cep Avea servisi hediye ediliyor. 

Dört farklı rengi bulunan LG AKA, "Sarı rengiyle romantik Eggy", "Beyaz rengiyle özgür ruhlu Wooky", "Lacivert rengiyle müzikkolik Soul" ve "Pembe rengiyle güzel ve sempatik Yoyo" seçenekleriyle sahibinin tarzını yansıtan farklı karakterlerde müşterilerin tercihine sunuluyor.    

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, Avea olarak en yeni teknolojiyi en ideal koşullarda müşteriye sunmaya odaklandıklarını belirterek, gençlere ve onların ihtiyaçlarına önem verdiklerini dile getirdi. Yurdagül, şunları kaydetti: 

"LG AKA kampanyasıyla, sektörde bir ilke imza atarak ilk gençlik dönemlerini yaşayan, kendini ifade etmeyi, farklı olmayı ve yaşadıklarını paylaşmayı seven kitleye ulaşmayı hedefledik. Gelecek nesil tüketicileri Avea ile tanıştırmayı amaçladık. LG AKA'nın sahip olduğu özellikler, gençlerin kendilerini daha iyi ifade etmelerine yardımcı olacak. Müşterileri arasında akıllı telefon kullanım oranı en yüksek operatör olarak, genç nesli teknolojinin eğlenceli yüzüyle buluşturan bu ilgi çekici ürünü Türkiye'de satışa sunmaktan büyük heyecan duyuyor ve gençleri yeni kampanyamızdan yararlanmaya çağırıyoruz." 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir