Bankaların yüzde 93'üne kurumsal erişim sağlıyor

İletişim sektörü şirketlerinde Türk Telekom, bankaların yüzde 93'üne kurumsal erişim desteği sağlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanı Mehmet Ali Akarca, ülke çapında 81 ilde 182 bin kilometrelik fiber optik ağla kurumsal müşterilerine hizmet vermeyi sürdürdüklerini belirtti. 

Güçlü altyapılarıyla bankalara Türkiye'nin her köşesinde ihtiyaçlarına uygun hız seçenekleri ile güvenli ve kaliteli hizmet sağladıklarını aktaran Akarca, "Tercihe bağlı olarak 10 Gbps'e kadar hız sunuyor, ağ güvenliğini ve kullanılabilirliği garanti altına alıyoruz. Bankalar, Türk Telekom'un Türkiye çapında yayılmış alt yapısı ve organizasyonu sayesinde bir sınırlama olmadan iş kapasitelerini daha büyük bir coğrafi alan üzerinde genişletme imkanı buluyor" ifadelerini kullandı. 

Türkiye'de faaliyet gösteren 45 bankadan 16'sı tek şube ile hizmet verirken, birden çok şubesi olan 29 bankadan 27'si Türk Telekom'un Kurumsal Erişim Hizmetleri'nden yararlanıyor. 

Türk Telekom'un hizmet ağı toplamda bankaların yüzde 93'üne destek sağlarken, Türkiye'de birden fazla şube ile faaliyet gösteren yabancı sermayeli bankaların ise tamamı Türk Telekom'u tercih ediyor. 

Türkiye'de birden fazla şubesi bulunan yabancı sermayeli 12 bankanın tümü iletişim altyapısında Türk Telekom Kurumsal Erişim Hizmetleri'ni kullanıyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir