Baskı sektörü, 2017’de büyüme hedefliyor

Geçtiğimiz yılı makine satışlarında yüzde 50 büyümeyle kapatan Lidya Grup, bu yıl dolar bazında yüzde 25 büyüme hedefledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Teknolojik üstünlükleri ve kapsama alanları ile baskı sektörünün dünya devleri arasında yer alan Xerox, Epson, Efi markalarının Türkiye distribütörü olan Lidya Grup, müşterilerini kendi finansman modeliyle destekleyerek, yatırımların önünü açmaya devam ediyor. Lidya Grup bölge müdürlükleri, bu yıla büyük umutla bakarak, büyümeye odaklandıklarını açıkladılar.
 
"Sektörün standartları ve kalite algısını yükseltti"
 
Lidya Grup olarak İzmir’de pazar lideri olduklarını kaydeden Lidya Grup Ege Bölgesi Satış Müdürü Günay Yalılar, “Finans gücümüzün yüksek olması, müşteriler için büyük artı oluşturuyor.  Müşterimize, firmasına özel ödeme planları sunuyoruz. İzmir ilimizin yanında, Denizli, Manisa gibi sorumlu olduğumuz diğer illere odaklandık” dedi.

Müşterilerin işlerini geliştirmesine daima katkı sağladıklarını anlatan Lidya Grup Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü Grafik Sanatlar Satış Müdürü Fatih Şıkkibar, “Müşterilerimize son teknoloji hakkında bilgi verirken, yeni iş fikirleri ve işlerini nasıl farklı yapabilecekleri konusunda bilgiler veriyoruz. Müşteriler, kaliteli ürün ve hizmet konusunda, Lidya Grup’a sonsuz bir güven duyuyor” diye konuştu.

Baskı sektörünün lideri olarak, kalite algısını ülke genelinde yükselttiklerini açıklayan Lidya Grup Konya Satış Bölge Müdürü Sabri Gülsay, “Pazara kalite getirdik, yepyeni bir servis anlayışı ve orijinal malzeme kullanmanın avantajlarını sunduk. Ülke genelinde, standartları ve kalite algısını yükselttik” şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir